So, o víkend jsem opět zkusil Kántra 🙂 (Source), hrál jsem dokonce i s Dogmeatem 🙂 na Gamezonu, musím říct, že po těch třech měsících jsem úplně z formy, vůbec mi to nejde, kór na gz, ale začalo mě to zase bavit :). Takže na gz jsem to zkoušel i dnes a prostě nešlo to, naštěstí jsem našel server díky Xfire, je to celkem good, jsou zde stále boti 2×2 + hráči co příjdou, někdy jsem hrál jen s botama a pak zase i s ostatníma, někdy hráči vytlačily i boty :). A tady mi to kupodivu jde nejlíp, když hraju jenom s botama :)))). Tenhle server jsem si prostě vybral jako trénovací a jakmile budu mít čas tak zde budu trénovat, musím se zase do toho dostat! A zase mít dobrý pocit ze hry, no jakmile si budu myslet, že už jsem zase ve formě, tak mě najdete už na gz, takže zatím tady – Public by webstranka.cz (office,dust,dust2) připojte se ke mně, když budete chtít :), rád s váma dám. Na tomhle serveru musím pochválit boty, i když se to sice člověku nevyrovná, občas vám opravdu vypráší kožich xD. Ale zase dělají fakt hustý chyby, např. bomba byla položená v A a ten blbec dal poslední Téčko a chodil kolem B, pak se rozhodl, že konečně půjde deaktivovat bombu, ouha bum, nestihl to xD. Nebo taky jsem jim stále za zádama, šiju to do nich a oni se ani neotočí xD. Nebo když je to souboj bot vs. bot, tak na sebe 3 sekundy čuměj a pak, kdo vystřelí první vyhrál a taky se mi stalo, že mě můj bot sám sundal 😀 Takže score vidíte tady na screenu

Pak jsem už hrál jenom s botama, asi 20 killů a 4 smrti, celkem zábava, prostě musím trénovat :), jo taky mi ve středu odpadá tělák, hurá ! A taky jsem se dozvěděl, že se jedná o tom, že bychom měli volno i v pondělí a úterý. Držte palce, ať to vyjde, no a dneska jsem dostal jenom za 2 z občanky a byl jsem ve škole do pěti, už chci víkend :-/. Tak se zatím mějte a někdy u CSS , watch my xfire :))). Jo a na tom serveru jsou moje nejoblíbenější mapky – office a dustík :)), ale nevím proč, víc mi jde office. To už je opravdu vše.

Počkejte ještě ten cherokee4711 – sice má jednu smrt, ale je dobrej, hrál jsem s ním potom v týmu a dával si je fakt dost dobře, není to Čech, ale je fakt dobrej. No tak teď už je to vše (lol).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x