Konečně je tu opět po měsíci náš milovaný Level a jako obvykle plný těch nejlepších informací ze světa počítačových her a co v něm najdete? To, co Vás asi předně zajímá jsou plné hry a v tomto čísle najdete rovnou tři – UFO:AFTERMATH – skvělá strategie od Altaru, HARBINGER sci-fi diablovka a do třetice MOBILE FORCES. Téma je opravdu zajímavé – Rodokmeny herních žánrů, porce preview: UT 2007,Desperados 2 a další. Halda recenzí:POP:THE TWO THRONES ! THE MOVIES, KING KONG, CALL OF DUTY 2, GUN, NFS:MW, SUFFERING 2, THE MATRIX:PATH OF NEO ad. Nemůžeme také zapomenout na výbornou Level TV a na spoustu kvalitních dem jako Suffering 2, NFS:MW. Dále nechybí rubriky hardware a kultura, prostě jděte do toho ! Další Level vychází 20.prosince! Pro více informací navštivte: http://www.level.cz

UPDATE 26.7.08: Ta na obálce, vím, že jí znáte, já ne :D, mi hrozně připomíná (a nejen mně) Kamilu Nývltovou z XFactoru :))).

Jako sběratel časopisu Level i Score se mi stala příjemná věc, která se sem moc nehodí, ale…ve středu mi přišel domů Level a také vyšlo Score, takže jsem byl velmi příjemně překvapen, mít oba časopisy v jednom dni se mi moc nestává. Ale zpátky ke Score, no a co si konkurence připravila :D. Plné hry: Restaurant Empire a Trackmania. Perfektní plakát hlavně na Call Of Duty 2, který už mi visí na zdi :). Jako témata si tentokrát Score připravilo Vánoční tipy, Posedlí válkou 🙂 a Hry a reality show. Z preview si můžete vybrat z:NWN2, Jagged Alliance 3D (jsem zvědavý, jak se povede :),Hitman:Blood Money ad. Kvalitní ZOOM na hru The Elder Scrolls IV:OBLIVION. Recenze: CoD2, Civilization 4, NFS:MW, QUAKE 4 ad. Návod na Poldu 5. A další věci, takže si nezapomeňte k Levelu koupit i Score xD.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x