Opět vás vítám po delší době, je to tu, oslavy spadají až na dnešek, protože jsem neměl čas a přihodila se jedna opravdu smutná záležitost, ke které se dostaneme později a taky mi není zrovna dobře, když musíme slavit tyhle věci najednou, vlastně nemusíme, ale… JEDEM 🙂 !

10 000 a 5 000 návštěvníků v Toplistu konečně pokořeno ! 🙂 (můj starý blog)
Ale nebudeme se bavit jenom o tomhle, tohle berte jako jeden velký výroční příspěvek xD. A také to berte jako takový dárek pro vás – opět jsem po dvou týdnech blognul.

Nyní si něco povíme o blogu, doufám, že se bude stále jen zlepšovat, rád bych sem házel více příspěvků, ale prostě není čas, hlavně kvůli pitomé škole :). Také bych rád pravidelně chodil na Level a pořád jen pařil (UPDATE 02.08.08 – Level je utopie, paření taky a škola za chvíli zase skutečnostíxD), ale buďme realisté :). No, musím říct, že se to tu dost změnilo, no vlastně ono se toho tady všude hodně změnilo, od založení blogu se prostě změnilo hodně věcí. Vzpomínáte si ještě na první příspěvek ? 🙂 (UPDATE 02.08.08 – raději nemluvit 🙂

Začátky nebyly moc růžové, psal jsem sem opravdu kraviny 🙂 – to víte začátky, stále jen, co jsem dneska dělal a co jsem pařil. Návštěvnost byla na bodu mrazu a u každého příspěvků 0 komentářů. Musím říct, že taky děkuju Levelu, že tam jsem si hlavně našel kámoše, kteří na můj blog rádi chodí, díky!(UPDATE 02.08.08 – a začínáme zase od začátku, tentokrát to bude to samé, akorát lidi sem budou chodit spíš díky Googlu :). Doufám, že to takhle bude pokračovat i nadále. Tenhle blog je dost dobrá věcička, vždy jsem toužil mít svojí stránku a to se mi splnilo. Člověk sem nemůže psát příspěvky, který zaujmou každého, ale snad se tady občas najde něco pro vás, co se dá číst. Původně jsem chtěl mít tady recenze, novinky ze světa PC her atd. Takže snad se tady vždycky najde něco zajímavého. Jdeme k rubrikám, k těm, do kterých už nepíšu a k jejich budoucnosti. Today – teď píšu, co se událo do Ostatní a stejnak tady nebylo nic moc zajímavého. Možná sem do této rubriky ještě něco napíšu nebo jí nějak předělám, no uvidíte sami. (UPDATE 02.08.08 – yep) Psát sem spíš budu až budou velký prázdniny, protože to má člověk hodně času :). Co se paří – tady by to chtělo obnovit a psát sem denně, co jsem hrál a hodit k tomu nějaký screen. No :). Další rubriky nemá cenu popisovat nebo nějak vylepšovat, zůstávají stejné a občas se v nich něco objeví. Asi zůstane vše, tak jak bylo, jeden příspěvek za týden xD. Ale ok, budu se snažit :). Doufám, že budoucnost pro blog je růžová a že za dva roky tenhle blog nebude ležet v zapomnění. Ale naopak, že se bude stále jen vylepšovat. (UPDATE 02.08.08 – byli jsme na vrcholu a teď se tam zase musíme vrátit 🙂 Trošku odskočím od tématu, článek, co se týče reality show nebude. Nějak už to není in a já i zapomněl jména soutěžících a podobně, stejně by to nebylo nic moc, no možná se dočkáte nějakého článku u VyVolených 2, kteří se nám už pomalu blíží.  (UPDATE 02.08.08 – Nezapomínám na sliby a možná jej zahrnu do Lpodu :)). Jo, s výročím 10 000 návštěvníků můžeme slavit i Mozartovo výročí – 250 let od jeho narození. (UPDATE 02.08.08 – heh)

Problematika ostatních mých založených stránek – s lordhell.wz.cz ani nevím, co se děje, ale slouží to na jiné účely, ale v poslední době už tuhle stránku vůbec nevyužívám, klan *|MFH|* radši nechám bez komentáře, no třeba se s klanem ještě něco provede, snad ne to, co myslíte xD. (UPDATE 02.08.08 – zrušeno)GTA:SA blog – :), co si takhle ještě počkat ? Bude to bomba 😉 xDDDDD. Pak vás má ještě čekat jedno překvapení, ale to si zatím rozmýšlím a nechávám pro sebe :). (UPDATE 02.08.08 – what? Jinak osud GTA:SA znáte také, ale tak podívejte se, co vzniklo za stránky – a vznikne – teď)


Volba dárku k  výročímu:
Upřímně, mohlo být více hlasů :), ale i tak jste si vybrali – Přečtení vašich blogů, což je pochopitelné, každý se chce pochlubit se svým blogem a snad má taky radost, když tam chodí lidi. Pokusím si blogy, hlavně ty, co mám v odkazech, pročíst. Dříve jsem je stíhal číst, ale nakonec to dopadlo, že sotva stíhám i svůj vlastní blog, ale jo, pokusím se vám tam chodit a možná tam čekejte taky někde nějaký můj komentář. Fakt se budu snažit. (UPDATE 02.08.08 – v současnosti je situace opačná a já hledám nějaký dobrý blog na čtení, většina skončila anebo stojí za nic) Co se týče ostatních nabídek, budu se snažit postupně splnit všechny. Druhé místo obsadilo – více se ukazovat na ICQ, no jsem hlavně na XFire, nějak mě ICQ přestalo bavit, začínal jsem mít ve svém icq nějaký otravy a přestalo mě tam bavit chodit a mluvit každý den s nimi o tom samém. Ale, co je takhle dát do ignore :). Dříve jsem míval zapnutý ICQ vždy, kdy jsem byl u PC a teď už na ICQ neexistuju, no budu se snažit to změnit, aby jste si někdy se mnou mohli pokecat, přeci je tam u mě v seznamu i dost lidí, co jsou kamarádi 🙂 (UPDATE 02.08.08 – jsem tam, ale spíše využívám Mirandu kvůli TV programu) a rád si s nimi pokecám. Na druhém místě se objevilo i objevovat se na Levelu xD. Dříve jsem bez diskuse nešel spát, pak mě to omrzelo a konec. No nemyslím si, že byste mě tam museli mít, ale snad mě už něco donutí začít a opět tam pravidelně chodit a pokecat si. Bude to i kvůli mně, jsou tam super lidi (nikomu nelichotím 😉 (UPDATE 02.08.08 – na Level diskusích mě už nikdo neuvidí :), hlavně jsou tam teď samí noobíci a LSD). No a další možnosti – fotky z vinobraní, jednu fotku máte nahoře, kompletní sbírku sem taky někdy v brzké době hodím, ať se máte na co dívat xD. (UPDATE 02.08.08 – bude, i když jsem jí třeba neudělal). A přísun příspěvků, o tom už jsem mluvil. Tak to je snad vše, co jsem chtěl říct k výročímu. No, děkuju, že sem chodíte a píšete komentáře, hodně mě to těší, že se někdo o mě a o mé kecy zajímá. Fakt díky, alespoň něco mi dokáže zlepšit náladu! (UPDATE 02.08.08 – není zač 🙂

A jdeme k dalším tématům. Jak vám dopadlo vysvědčení? No, u mě už to není samozřejmě jako na základce. Mohl bych být samozřejmě lepší, ale jsem líný na takovýhle věci a nebaví mě to. Ale střední škola je prostě děs a někdy mi to opravdu leze na nervy a už někdy fakt nemůžu, ale co, v dnešní době se asi člověk těžko obejde bez vzdělání. (UPDATE 02.08.08 – xDDD) No, měl jsem 4 trojky – z matematiky, zbožíznalství, zeměpisu a z němčiny. A se zemákem jsem to naštěstí dostal ze 4 na 3. Pak několik dvojek, např. z češtiny, angličtiny, ekonomiky, účetnictví a už si nevzpomenu. Jedničku jsem měl z tělocviku (původně neklasifikováno, lol), písemné a elektronické komunikace (jako jedinej ve třídě :)), informatiky a na ostatní předměty už si nevzpomenu, no mohlo to být lepší, ale jo, jsem celkem spokojenej :), druhý pololetí dopadne hůř xD. (UPDATE 02.08.08 – utopie, obchodka byla legrace, co se týče učiva 🙂

Teď bych vás chtěl upozornit na jednu stránku, dělám to taky kvůli Levelu, takže navštivte novou stránku o hrách od redakce Levelu a OPS2! http://www.hrej.cz/ (UPDATE 02.08.08 – taky jsem z tohohle mohl dostat nějakou provizi :).

Nyní spíše něco pro mě, vy z toho moc užitek asi mít nebudete :). Český Telecom mě trochu potěšil kvůli konkurenci, (asi) se trošku lépe ukázal u zákazníků. A zvýšil pro uživatele Internet Expresu rychlost, za stejnou cenu, takže místo 512/128 kb/s mám nyní 2048/256 kb/s. Hned jde všechno rychleji a zpříjemňuje mi to práci s internetem, ok souhlasím, díky, i když 🙂 (UPDATE 02.08.08 – tady se toho moc nezměnilo až na to O2 :).

Red Dwarf: Abych řekl pravdu, poslední dobou jsem se místo Tlučhořů dal na Červeného trpaslíka. Musím říct, že jsem se na to nedíval a neznal jsem to až doteď, ano ostuda, ale lepší teď než nikdy, už jsem o tom slyšel dříve, ale myslel jsem si, že je to nějaká blbost. Absolutně perfektní sitcom, vedle mých oblíbených MASHů, Simpsonů, Monty Pythonů přichází další dobrý seriál, opravdu se u toho dost pobavím a některé výroky opravdu stojí za to, fakt doporučuji, pokud neznáte, skouknout alespoň jeden díl, je to skvělá zábava. Jukněte se i na fanstránku ! – http://www.cervenytrpaslik.cz/ (UPDATE 02.08.08 – herdek musím zase navázat :-/)

Gamepark a Gamezone
Určitě jste už něco o tomhle slyšeli, staré GZ převzali Progamers a starý tým GZ bez některých lidí si založil nový server – http://www.gamepark.cz/ . Pokud se o tom chcete dozvědět více, nebudu vám tady vše říkat, přečtěte si – co, proč a jak se vůbec všechno semlelo tady – hlavně tedy na gz a na gp. Dále – http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=16930
http://www.gz-petice.unas.cz/index.php
A co vy si o tom myslíte? Ke komu se přidáte, já nevím, ale asi volím Gamepark, přeci jenom je to sviňárna, ale na GZ bych si taky rád asi někdy zahrál, ale moc lidí jsem koukal oproti GP tam nehraje. No nevím. (UPDATE 02.08.08 – :), tak GameZone nám dopadl, jinak GP si vede velice dobře, ale hrát už tam taky asi nebudu, už není co 😀 a hlavně nebudu se pokoušet tam hrát s těmi nyní již high-class profi CSS hráči. A za druhý mají tam blbý adminy, protože to s ET byla sviňárna).

(UPDATE 17.11.2020 – Na co ty updaty, že? Teď je taky všechno jinak a já jsem líný se už k tomu vyjadřovat… Původně jsem sem nechtěl ani tento příspěvek dávat, ale zdá se mi z několika hledisek jako důležitý. Nicméně o zmíněné smutné věci, která zde původně byla, se vypisovat už nebudu. Čistě soukromá věc, díky za pochopení.)

No já vám děkuji za trpělivost při čtení a mějte se pokud možno pěkně a blogujte :).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x