Konečně jsme se dočkali. Je tu upět a vy už ho možná držíte ve svých packách. Nový Level se jako vždy povedl, tentokrát musím pochválit pěknou obálku a pěkný plakát s mým oblíbeným Donem Vitem Corleonem. Tentokrát mě nezajímalo až tak tolik dvd, nebo plná hra jako recenze na Kmotra. Ano Level nám nabízí exkluzivní recenzi na Kmotra! Kmotr je pro mě moje neoblíbenější kniha a také film Kmotr patří společně s hercem Marlonem Brandem mezí mé nejoblíbenější, bohužel asi víte, že nás nedávno opustil filmový Vito Corleone – Marlon Brando – zemřel nedávno ve věku 80 let – 2.7. 2004.

A když už jsme u těch smrtí, tak i můj neoblíbenější spisovatel, stvořitel slavného Kmotra, Mario Puzo nás opustil v roce 1999 – v knihovničce u mě zaujímají místo tyto jeho knihy:Kmotr, Poslední kmotr, Sicilián, Omerta a Rodina, časem si doplním všechny jeho publikace.

Uvidíme, jak se mi zalíbí hra (pokud ji teda rozchodím na své kraksně :). Právě do recenze jsem se podíval nejdříve a stojí opravdu za to, hodnocení vám samozřejmě neprozradím. No, ale od Kmotra se vraťme zpět k časopisu. Samozřejmě plné hry 🙂 – nyní je to strategie Cossacks a závody Trackmania:Nations. Na dvd dále najdete spoustu demoverzí včetně The Movies, Timeshift atd. Ale opusťme dvd a vrhněme se dovnitř časopisu, kde nás čekají exkluzivní obrázky připravovaného nového pokračování Medal Of Honor. V tématu se nyní podíváme na Moc a magii. V nadupané sekci preview se na Vás těší:nový Hitman, Lara Croft, noví Commandos, Dungeons and Dragons atd. Hlavní recenzi už jsem napsal a mimo ní? Např. The Sims2: Open for business, Vivisector, Rainbow Six:Lockdown, 25 to life, Torino 2006 ad. No a v sekci Hardware se podíváme na přehledy grafických karet. No už jenom kvůli tomu Kmotrovi :). Mazejte do trafiky :D.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x