Na tohle logo byste si snad mohli už pomalu začít zvykat, mělo by se tady objevovat celkem často, že by denně – to nezaručuji, ale uvidíme/te.

Ale začněme od začátku, ne od úplného :). Určitě jste si všimli, že jsem už WoW hrál, ať už z Xfire nebo ze stálého slibování megapostu o WoW – nebojte, já jsem na to nezapomněl, opravdu se to tu objeví, já si pamatuju, co jsem slíbil, sice se to tu objeví třeba po půl roce, ale to nevadí. Ten megapost se bude týkat mého bližšího vztahu k WoW a hlavně k free serverům, o kterých bych se chtěl trochu rozepsat, napsat vám svůj názor na ně atd. Už teď si asi uvědomíte, že to budou věci vesměs pozitivní, neboť já sám hraju na free serverech, ano – přiznávám to. Samozřejmě, že ofik je prostě best, ale když nejsou peníze. Ale nepopírám to, že pokud se mi bude WoW pořád líbit a prostě už to na těch free nesnesu, tak i ofik zkusím a chci ho také někdy v budoucnu zkusit!

Doteď nebyly zrovna zážitky s WoW super, v poslední době jsem na něj úplně zapomněl :). Ale všechno je to tu opět, i kdyby to tady bylo na krátkou chvíli, vychutnávám si to. Bylo to tak, že jsme se rozjeli nejdřív na jednom serveru (podrobněji v možném budoucím megapostu o WoW), pak nás to tam zase přestalo nějak bavit, nešlo to některým kamarádům, nakonec rozpad a konec na jednom serveru, přišla řada dohadů, kde budeme potom hrát atd. Napadl nás další server, ale já jsem s ním měl problémy ohledně accountu (vyvolení vědí :D). Pak to vedlo holt pomalu ke konci.

A teď opět nadešla ta chvíle, opět začal Cane vstávat z hrobu, s novým skinem, s novou sílou do života – bude mít budoucnost? Nezapadne opět do zapomenutí? Uvidíme, ale hlavní je to, že zatím Cane žije. Kdo nechápe o čem mluvím, nevadí, nevadí.

Osudný den Canova návratu byl nečekaně ve středu 28. června 2006. Zrovna jsem hrál Dungeon Siege a najednou se mi oznámí xfire a filletzz se zajímavou zprávou -co jsem prožíval, to se nedá popsat – filletzz končí se starým serverem a objevuje nový, lepší a nabízí Canovi elixír života. Musím přiznat, že se mi po Canovi a po WoW stýskalo, a tak jsem ihned přestal s Dungeon Siege, vymazal několik blbostí a honem instalovat WoW a patche atd. Tím skvělým serverem, který vám i oznámím je imho nadějný *Hell of WoW*, stále se na něm sice pracuje, ale ty věci, které tam čtu a co nás čeká je přímo k neuvěření a na to, že to je free server, no prostě super a adminovi upřímně fandím.

Přes patálie s accountem se mi povedlo dostat se v pohodě na server a obnovit Canovu duši. A tím to začalo, zábava, prožívání skvělého příběhu, questy. Nemůžu se dočkat. Ještě trochu vylepšit server a PRÁZDNINY JSOU V P*DELI!

A taky mě napadl možná šílený nápad, vzhledem k tomu, že asi budu trávit teďka hodně času ve WoW a blog nevím, jak bude často aktualizovaný, tak jsem se rozhodl sem vždycky napsat denně (berte s rezervou – někdy se nebude hrát, někdy nebude nálada) tzv. “Canův deníček” Kde vás čekají nějaký screeny a shrnutí dne, co jsem dělal atd. Prostě zajímavosti ze dne ve WoW. Ale pozor, nebojte se, že by se teďka tady objevili jen aktualizace ze světa WoW. Budu se snažit sem psát i ostatní věci, taky jsem měl plánovaný návrat na diskuse v Levelu, pročíst blogy a spoustu věcí, uvidíme, jak to dopadne, ale WoW je žrout času a nepovím vám, jak to nakonec všechno dopadne :). A ještě se chci zmínit o tom, že by nás mohla čekat pořádná zábava, chceme založit guildu a taky se bude hrát se skvělýma lidma, musím se hlavně zmínit o filletzzovi, se kterým se mi hraje prostě perfektně, není jako někdo, kdo krade looty a tak :D. Bez něj by to ani nešlo hrát :). Snad jsem vás trochu potěšil a snad mě to WoW tolik nepohltí. A začínáme už teď – Canův deníček :).

Canův deníček (29.července-1.den)

Ahoj, jmenuji se Cane, jsem tauren, válečník, dle ostatních celkem pohledný, ale znáte to, taurenky jsou zvláštní bytosti, některým se líbím, některým ne. Ani nevím, jak jsem se objevil tady v campu Narache, někteří obyvatelé mi říkají, že mám velkou cestu před sebou (já sám jim moc nevěřím) a dali mi některé úkoly, které jsem s radostí splnil, vybití nějaké havěti kolem campu, přinést liščí kůže a takové drobnosti, cítím se, že získávám z toho nějaké zkušenosti, no a třeba mě čeká opravdu nějaká velká cesta, těžko se mi nad tím teď přemýšlí. Po zabití posledního prasátka jsem už byl znaven a u nějaké starší taurenky jsem se poptal o nocleh, která mi ho s ochotou poskytla, pomalu teď usínám a dopisuji deník a těším se na to, co mě čeká zítra.
Cane
Tauren, warrior
4.level

Tak co, jak se vám to zatím líbí?

Sdílej:
1
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x