Vydavatelství: UNIVERSAL MUSIC
Datum vydání: 2005

Tracklist:
1. Front Line Assembly – Sturm
2. Charlie Clouser – Hello, Adam
3. Fear Factory – Bite The Hand That Bleeds
4. Charlie Clouser – Last I Heard…
5. Enemy – Action
6. Charlie Clouser – Reverse Beartrap
7. Pitbull Daycare – You Make Feel So Dead
8. Charlie Clouser – X Marks The Spot
9. Psycho Pomps – Wonderful World
10. Charlie Clouser – Cigarette
11. Charlie Clouser – We’re Out Of Time
12. Charlie Clouser – F*ck This Sh*t
13. Charlie Clouser – Hello Zepp
14. Charlie Clouser – Zepp Overature

Po zhlédnutí parádního snímku Saw, recenzi najdete ZDE, jsem si musel sehnat i soundtrack neboť mě velmi zaujala hudba a hlavně ta závěrečná melodie z konce filmu. Musím říct, že soundtrack mi celkem sedí a každý song jsem poslouchal až do konce, některý i vícekrát, takže by se vám nemělo stát, že by se vám některý song znechutil. Ale pokud zrovna nemusíte tento styl hudby, tak naopak :D. Soundtrack se skládá už z celkem známých jmen, teda neříkejte mi, že jste neslyšeli ani o Fear Factory. Každopádně se soundtrack skládá hlavně z působivých melodií od Charlieho Clousera. Charlie Clouser dokázal vnést do hudby atmosféru filmu, takže jsem například při poslechu Reverse Beartrap úplně viděl před očima tu scénu z filmu a na situace ve filmu si vzpomenete i díky názvům songů.

Charlie Clouser imho byl výborně vybraný na spolupráci s hudbou k filmu, jeho songy k určitým situacím vážně patří. A jeho Hello Zepp, tu mám nejradši, ta je boží :). Prostě odvedl dobrou práci a ještě menší info o něm (opsáno z last.fm):
Charles Alexander Clouser (born June 28, 1963 in Hanover, New Hampshire) is a musician whose activities include playing keyboard and drums, programming, engineering, and mixing. He was a member of the band Nine Inch Nails from 1994-2000, and has done remixes for artists such as White Zombie, Marilyn Manson, Rammstein, Prong, Killing Joke, and Splattercell. He provided the live synth for Alec Empire’s “Intelligence And Sacrifice” tour in 2001.

Tak to by bylo asi vše, soundtrack je velmi povedený, váhal jsem mezi 7-8, ale nakonec díky Hello Zepp jsem se rozhodl, že to bude…

Hodnocení: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x