IMDb: http://imdb.com/title/tt0389860/

Info:
Název filmu: Klik: Život na dálkové ovládání/Click
Žánr filmu:
Komedie/Drama/Fantazie
Premiéra: 2006
Délka filmu: 1 hodina, 47 minut
Natočeno: USA
Hrají: Adam Sandler, Kate Beckinsale, Christopher Walken, David Hasselhoff, Henry Winkler, Julie Kavner, Sean Astin, Cameron Monaghan, Joseph Castanon, Jake Hoffman, Jennifer Coolidge…
Scénář: Steve Koren a Mark O’Keefe
Režie: Frank Coraci

Michael je architekt a workoholik. Místo toho, aby se více věnoval své ženě a dětem, tak se snaží dostat v práci co nejdál a stát se jednou i šéfem firmy. Šéf Ammer mu nedá nabídku, aby pracoval jako spolupracovník jen tak zadarmo. Mimochodem zahrál ho skvěle David Hasselhoff. Prostě zanedbává svou rodinu, jak může. Z čehož rozhodně není vůbec spokojená jeho manželka Donna, hraje ji půvabná Kate Beckinsale. Jednou, když příjde domů z práce, tak ho strašně naštve, jak si nedokáže poradit s těmi všemi ovladači, co se válí po stole, jeden ovládá garáž, druhý auto na ovládání. Má toho dost, rozhodne se, že si pořídí ovladač, jako mají jeho zazobaní sousedi. Dojede si hodně pozdě večer do marketu, kde najde místnost s názvem Beyond, tam se pozná s Mortym, hraje ho také velmi známý Christopher Walken. Dá mu zadarmo opravdu jedinečný ovladač. Ale nesmí ho vrátit. O tom samozřejmě Michael ani nepřemýšlí. A život se mu obrátí o několik stupňů. Se svým ovladačem může v pohodě otevřít garáž a pustit si televizi, až jednou zjistí, že s tím ovladačem se dá dělat všechno, zastavovat svou manželku, přeskočit nudné situace ve svém životě, ztišit psí štěkání, prostě, co si pomyslí. Nejdřív tomu nebude chtít věřit a bude si myslet, že to je nějaké reality show. Ale Morty mu ukáže, že se mýlí. V tom ovladači je jeho život. Je to skvěle zpracované, v menu jeho života má dokonce i Bonus a výrobu, jak to znáte z nějakého dvd :D. Dokonce si může přehrát i své předchozí roky svého života a vidět třeba, jak se objevil na světě. Všechno mu jde skvěle, může si změnit i barvu kůže :), řeč, přeskočit dopravní zácpu. Nebo jen tak zastavit čas. Prostě všechno, život se mu obrátil o 360 stupňů. Ale to ještě neví, jaký bude mít ovladač na jeho život následky. Jednou se vymkne kontrole a Michael si bude muset poradit. A najednou mu bude ovladač na obtíž. Ale to už bych prozrazoval dost. Tento film MUSÍTE vidět!

Tenhle film mě dostal a to řeknu hned teď. Řeknu vám je to jedno, je to perfektní film a nutím vás se na něj podívat. Tak skvěle ukázat, jak si má člověk všímat své rodiny a ne pořád jen práce. Ještě je to podáno tak skvělým způsobem, skvělými herci. Tentokrát musím říct, že tohle byla perfektně zvládnutá práce Adama Sandlera. Snad jeho nejlepší role doposud. Takhle mě snad ještě film nikdy nedojal. První polovina skvělá komedie, kdy budete v některých momentech umírat smíchy (mimochodem scéna Michaela s jeho šéfem, jak se na něj …., to bylo výborné, já se tady smál jak blázen :D), aby se pak změnil film v drama, u kterého se nebudete smát, ale plakat a to doslova! Fakt, přiznám se a naplno, že se mi na konci vyrojilo pár slz (no pár :), ano klidně to přiznám. A co je komu do toho? A nedělám si srandu. Tohle bylo horší jak Titanic, tohle je 10 a žádný kecy okolo. Ještě si sehnat soundtrack, ve kterém jsou samé dobré hitovky. Tak takovýhle šok jsem vážně nečekal. Takhle jsem film ještě neprožil a takovýhle skok z komedie na drama, jaj. 10! A s nikým se nebudu přít. Vlastně stejně je to můj názor. Ale pozor, nedávám 10 jen tak na potkání, ale ten film si to zatraceně zaslouží, hlavně za to, že mě to takhle dostalo, jako ještě žádný jiný film předtím. Bomba! Wow! Tomuhle filmu nemám co vytknout. Z toho se budu vzpamatovávat dlouho. A mazejte si ho sehnat!

Hodnocení: 10*/10 !!!!!!!!!!

Na IMDB jsem našel názor jednoho diváka a musím říct, že s ním plně souhlasím:
I walked into the movie theater expecting to see Adam Sandler make a complete buffoon of himself. However, when I came out I was impressed. There was a depth to this movie I did not see coming, and it took me completely off guard. “Click” proved to be a powerful, emotional, and humorous piece of work. There was a certain philosophical message in this movie, in which I think, we all take for granted. Adam Sandler did a great job in playing a work-aholic. It is always great to see Christopher Walkin in any movie, and in “Click” he played the eccentric scientist who provides Adam Sandler with his life controlling remote.I Recommend this to anyone looking for a quality film with a good laugh. Definitely a 10/10 in my book.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x