Na tohle logo byste si snad mohli už pomalu začít zvykat, mělo by se tady objevovat celkem často, že by denně – to nezaručuji, ale uvidíme/te. Tak touhle větou jsem začínal jeden starší příspěvek. Ve středu 28. června jsem opět zažíval pěkné chvíle, že se opět vrátím do stejně best MMORPG WoW. Vzhledem k tomu, že nejsou možnosti hrát na oficiálních serverech, tak jsme se chtěli vrhnout (já, filletzz, DRAGONpiss) na server Hell of WoW, který stále existuje. Ano, hráli jsme tam a byli jsme všichni nadšení, jak to bude perfektní a já dokonce i založil Canův deníček. Bohužel to potom dopadlo tak, že po dvou dnech hraní se nám server absolutně znechutil a hlavně filletzzovi, který si to tam oklepl více jak já. Chtěl jsem mu dát šanci, ale teď už vím, že jsem byl hloupý chodit na tak stupidní server. První den to padalo a padalo, kvůli tomu, že se tam slavili nějaké stupidní narozeniny, na které se stejně nikdo nedostal. Poté druhý den, kdy jsem nehrál jsem se dozvěděl, že tam stojí ekonomika za nic a že to je spíše fun server, kde chybí i mé oblíbené truhly s věcmi atd., poté jsem to zkusil zase – lagy a ještě mě zabili nějací stupidní blbci v Bloodhoofu. A pak, aby místo věnování se zlepšování serveru, tak dělali remake Pána prstenů ve WoW, no tak to je fakt stupidita. Tak a konec, radost dlouho netrvala a já jsem se pomalu smiřoval s tím, že s WoW opět skončím. Pak přišel na svět nápad, že zkusíme nějaký pořádný server, bohužel to nějak nedopadlo. Pak přišel nápad – iCe, ale mně se už tolik WoW znechutil, že už jsem nechtěl ani zkoušet nějaký free server, že bych chtěl něco jiného, ofic nepůjde, tak jsem se rozhodl, že zkusím Guild Wars :). GW mi došel nedávno a bavil mě pouhé tři hodiny, ale každopádně ho musím začít hrát, jak jsem slíbil – budu hrát WoW, Lineage 2 a Guild Wars xD. Ale problém teď je, že tu mám opět WoW a GW nespustím, protože s tímto velmi pomalým připojením se prostě nedostanu do prvního města. A nyní už se pomalu dostáváme k tomu, že jednoho krásného dne -1. září, přišlo další rozhodnutí, protože jsem už přestal být znechucen WoW a už se zase dostavovala touha po WoW.

Ještě jedna věc a to MEGAPOST o WoW, stále čekáte a nic a on ani možná nebude :D. Ale mám to naplánované na nějaké výročí (např. 50 000 návštěv v Toplistu). Takže možná se jednou opravdu dočkáte.

A teď už se jdeme věnovat tomu pátku, takhle mě napadlo si jen tak pokecat s filletzzem, došlo k tomu, že jsme se i dostali na WoW a kecy o iCu, já jsem byl nějak zmatený a zároveň chtivý WoWu, že jsem se dostal k tomu, že jsem poslal převod peněz na jejich server a očekával account. Filletzz byl mým rozhodnutím nadšený. Ono se mu nepodařilo mě dříve ukecat a to že se snažil! (viď filletzzi :). A najednou se to seběhlo všechno tak rychle a další zkouška o to hrát WoW byla na světě.

Tohle je doufám poslední server, který jako free zkouším, pak už vážně na oficiální, nemá to cenu, ale už teď můžu říct, že iCe vypadá a asi taky je opravdu kvalitní free server, a tak té 100vky nelituji, jde o zábavu a hlavně jsem rád za to, že jsou na iCu alespoň 2 lidi, kteří jsou perfektní spoluhráči WoW, kdyby tam nebyli, tak bych tam jistě nešel! Filletzzi, tebe si jistě beru na ofik za ty dva roky xD.(UPDATE 11.08.08 – 🙂

WoW je hra s velkým H. A po dlouhém čekání na account, pak jsem se dozvěděl, že už byl vytvořen v úterý, ale mně nějak nedošel e-mail, jsem se konečně dočkal. Tak jsem se vrhl na WoW až včera, už se na mě filletzz a DRAGONpiss snad těšili, po instalování patchů a návodů, jak si tam dát různé addony a tak, jsem konečně s úspěchem spustil hru a je to tu, opět ty skvělé první dojmy ze hry a atmosféra, prostě je to tu zase, je to super… Doufám, že to nebude tak krátká záležitost jako minule.

Canův deníček (8.září-1.den)

Ahoj, mé jméno je Cane. Dlouho jsem byl uvězněn v nějaké zvláštní dimenzi, ale najednou se objevuji tady v campu Narache. Někdo mě zde i přivítal, nevzpomínám si na ně, ale oni na mě velmi dobře. Oproti mně jsou mnohem zkušenější a slíbili, že mi zde v mých prvních putování pomůžou, abych se brzy mohl přidat k nim, prý nás čeká daleká a nebezpečná cesta. Jedním z mých nových přátel je tauren filletzz – Shaman, na levelu 41! Druhým z nich je DRAGONpiss – Troll – Mág, na levelu 29. Jsou to velmi dobří kamarádi a myslím, že s nimi i sám zažiju hodně dobrodružství. Vzali mě po počátečním rozkoukání na cestu do Booty Bay, vůbec jsem nevěděl, co mě čeká, ale zjistil jsem, že to je dobré místo pro to, aby se ze mě stal někdo zkušenější. Bohužel nám to nějak nešlo a nakonec to dopadlo tak, že jsme se rozhodli, že se musím vrátit na začátek a dostat se na zkušenější úroveň budu muset hezky postupně, což mi vůbec nevadí, když mi mí noví přátelé občas pomůžou a jednou budu něco jako filletzz. Zjistil jsem, že jsem tady už jednou byl, cestou přes menší most, do místa zvané Crossroads se mi začala vracet paměť a to znamenalo první bolesti hlavy. Filletzz odešel spát, znaven z dnešního dobrodružství do nedalekého hostince, já jsem si chtěl splnit nějaké úkoly, abych získal zkušenosti, šlo to celkem rychle, hlavně díky DRAGONpissovi, který šel se mnou a opravdu hodně mi pomohl. A díky němu se mi povedlo splnit všechny úkoly zde v campu. Poté i DRAGONpiss odešel do místního hostince a já po projití si krajinky šel také, jsem zvědav, co mě čeká další den. Doufám, že se mi brzy vrátí paměť a já zapomenu na tu dlouhou dobu, kde jsem byl v nicotě.
Cane
Tauren, warrior
5.level

A ještě pár fotek z mého prvního dne ve formě videa v nic moc kvalitě :-/

https://www.youtube.com/watch?v=POlgzsGhVhA

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x