LEVEL 144 

Opět se omlouvám za zpoždění, ale nějak na to nebyl čas, hlavní je, že to budu plnit a tak si to nepokazím. Nový první nově-předplacený Level je na světě a co nám nabízí?

Bohužel pořád nějak kašlu na Level TV a na Score Live a zároveň i na pořádné čtení Levelu, prostě nenajdu čas, ale já se opravdu snažím. A tak jsem se, jak jsem minule psal, nikam v četbě neposunul :(.

Level už se mi dlouhou dobu válí na nočním stolku, ale teď teprve nachází čas na to vás s ním seznámit, obálka se celkem povedla, mně připomněla můj první Level s dvd, kvůli tomu, že tam byl Turok 2 – tedy kvůli tomu dinasourovi jsem si hned vzpomněl :). Level nám poprvé nabídl 2 dvd narvané až po okraj, jsem zvědav, jak se s tím poperou chlapi z redakce dále. Největší peckou je jistě fullka Hitman: Contracts, kterou už řadím mezi novější pecky a všiml jsem si, že Level pecky bude přinášet i nadále, neboť příště nás čeká Deus Ex 2: Invisible War. Na druhou stranu je to dobré a já oceňuji to hýčkání čtenářů. Ale zároveň se bojím toho, že za chvíli se zase dočkám chvíle, kdy už kromě dem nespustím na mém šrotu už ani fullky, hoodně doufám, abych ten nový stroj za rok opravdu měl. Jo to bude něco, Oblivion…  Na DVD jistě stojí hodně věcí za řeč, nemusíte stahovat objemný F.E.A.R. Combat. Spousta dem např. na hry: Broken Sword 4, Company of Heroes, FIFA 07, Just Cause. A o ostatních klasikách nemusím snad nemusím něco konkrétního psát. Mou pozornost spíše zaměstnalo druhé video DVD, které je velmi pěkně zpracované, hlavně ten nápis LEVEL 🙂 při přechodu do nějaké sekce atd. Líbily se mi pěkně zpracované videorecenze. Na další věci jsem si ještě nenašel čas, toho hlavně lituju ohledně Level TV. Opustíme dvdéčka a zaměříme se na časopis. Preview na hry, které nesmíte přehlídnout ;), např.: HL2: Episode Two, Command & Conquer 3: Tiberium Wars, Assassin’s Creed, WoW: The Burning Crusade, Scarface, Stranglehold. Rozhovor s Christoferem Sundbergem. Recenze např.: recenze čísla Paraworld, Broken Sword 4, Join Task Force, Fifa 07, NHL 07, Tunguzka, Just Cause, Lego Star Wars II: The Original Trilogy, El Matador… z HW sekce vybírám např. zajímavý článek o myši MX Revolution. Ostatní tradiční sekce samozřejmě nechybí, jediné, co docela postrádám je téma, že by tu nebylo? 🙂 Tak a teď už jen chvíli čekat na 19. října.

SCORE 152

Score mě z počátku trošku naštvalo tou drzostí, že poté, co Level oznámil dávání 2 dvd, tak je hned Score muselo nabídnout také, jako dalo se to čekat, ale je to drzost, ale říkám si, že není, proč se zlobit, ti, co budou mít z těchto konkorenčních bojů užitek – jsou právě my čtenáři. Score nabízí zase hafo fullek, tentokrát – Project Eden, Savage, F.E.A.R. Combat, Worms World Party, Robin Hood: Defender of the Crown. Sice velmi dobrý výběr, ale není tam žádná hra, kterou bych musel ihned rozehrát. Dvdéčka jsou oboustranné, takže na každé straně najdete hafo věcí. Nechce se mi sem vypisovat, co všechno, každopádně nabušené :). Tématem čísla je reportáž z výstavy GC 2006 a zase O hrách vs. násilí. Z preview vybírám: Dark Messiah of Might and Magic, WoW: The Burning Crusade, Crysis, Gothic 3, Spore. Obsáhlý ZOOM o Kane & Lynch: Dead Men. Interview s Viktorem Antonovem. Slušná porce 21 recenzí, kde najdete např. tyto hry: Company of Heroes, Just Cause, Caesar IV, The Sims2: Pets, Fifa 07, NHL 2007, El Matador, Bad Day L.A. …, z HW sekce – Srovnávací test 19” LCD. O dalších klasických rubrikách už netřeba se zmiňovat. Příště Vás zase čeká větší počet fullek, ale oznámen byl zatím jen Anachronox. 20. října na stáncích a ve schránce :).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x