LEVEL 146

Měsíc se s měsícem sešel 🙂 a je tu nový Level. Obálka mě nikterak nezaujala, každopádně je na tom lépe než ta u Score. Plnou hrou je vskutku zajímavý kousek – Commandos 3: Destination Berlin, samozřejmě v češtině. Hrál jsem jenom jedničku a to ještě chviličku, protože jsem se nikdy nijak zvlášť o tuto sérii nezajímal, ale možná se to změní po zkoušce trojky, ke které se asi také hned tak nedostanu. Ale rád bych velmi brzy :). Jinak čeká vás klasická porce 2 dvd, plná těch nejlepších materiálů. Tentokrát jsem po dlouhé době zkusil i jednu demoverzi – a zázrak – “šla” mi, správně je šla v uvozovkách. Tedy zkusil jsem opěvovaný NFS: Carbon, dá se to popsat jako zklamání, ne hra je to zřejmě velice dobrá a když ani to ne, tak alespoň nadprůměrná, ale já jsem tuhle hru opustil po několika minutách. Oproti Most Wanted – strašně ošklivá grafika, “sekaná” jako prase a vůbec nuda. Ale nikdo mě neberte vážně, prostě na mém šrotu to byla hrůza. Ale to vás nemusí trápit. Jinak další zajímavé demoverze: Anno 1701, Medieval 2 Total War, PES 6, Sam and Max: Culture Shock a další… jinak další věci na dvd vypisovat jako vždy nebudu, stačí si časopis koupit nebo najet nahoru na odkaz. Jinak na Level TV pořád kašlu a je mi to líto. Položme dvd zatím vedle stolu a pojďme se podívat, co nás čeká v časopise. Jistě vás bude zajímat hlavní téma tohoto čísla – Velký test internetových herních obchodů. Zajímavá preview např. na: dlouho očekávaného S.T.A.L.K.E.R.a, A Vampyre Story, heh to je vlastně všechno. Profil – Jonathan Smith & Traveller’s Tales. Recenze – hit tohoto čísla – Warhammer: Mark of Chaos, dále – PES 6, Splinter Cell: Double Agent, Neverwinter Nights 2, Armed Assault, Dark Messiah of Might and Magic, NFS: Carbon a tak dále, slušná porce – nemyslíte? V HW se podíváme na přicházející hit v oblasti konzolí – Xbox 360. A to samozřejmě není všechno, ale to, o čem jsem vám chtěl napsat – tak to je vše. Jo a další šok – alespoň pro mě – v negativním slova smyslu bohužel, příští plnou vánoční hrou bude Painkiller, což rozhodně není špatná hra, ale je tu problém (můj), nad dveřmi mám plakát, který byl uvnitř originálního balení, ehm. Ale i tak rozhodně si nezapomeňte pod stromeček nadělit další Level s číslem 147 – 15. prosince.

SCORE 154

Měsíc se s měsícem sešel 🙂 a je tu nové Score. A opět pár slov k obálce – neodpustím si to – ale je opravdu hnusná. Ano, je příjemná na dotek, ale to je tak vše, nějak hodně zaplácané, ta hlava toho rytíře či co – působí hrozivým dojmem a ještě je obálka rozkládací, kde najdete jednu velkou reklamu na hru, jejíž název zaplácnul skoro celou přední část obálky – Medieval II: Total War. Ale mazejme od obálky a uchopme levou rukou dvd a podívejme se jaká se v něm skrývají tajemství. 4 plné hry ve složení: Boiling Point: Cesta do pekel, Imperial Glory, Resident Evil 3, Ve stínu havrana. Z plných her mám naopak velkou radost, bohužel už je to tady – ta situace, kdy mi už pomalu opět nebudou nové hry přidávané k časopisům fungovat, už jsem to naznačoval minule a týká se to Boiling Pointu, to bych si moc rád zahrál, ale prostě to nejde. Ten pokrok :-/, a compu se dočkám bůh ví kdy. Ale to se opět týká jenom mě. Ale radost mám z Resident Evil 3 a také i tak trochu z Ve stínu havrana. Dále bych chtěl ještě uvést jednu velkou výtku – do samostatného odstavce.  

To, co mě trápí je cena, ne, že by bylo Score drahé (je :D), ale už toho mám dost. Byl jsem ve třech různých trafikách a v každé! se mi stalo, že jsem musel opravit prodavačku, co se týče ceny, nechápu tu stupiditu, Score se hlavně prodává v ČR, ale proč proboha dávají jako první cenu v SK!!! Je mi to už trapné, ale stane se to pokaždé. “Jedno Score, prosím.” “299 Kč” – “199, ne?” A takhle je to vždycky, tentokrát se mi tedy stalo to, že se prodavačka opravila sama, ale UVÁDĚJTE OMG CENU V KČ JAKO PRVNÍ!!! Tohle fakt nechápu, doufám, že nejsem jediný v této republice, co si na tento fakt stěžuje.

Tak, trochu jsem si odlehčil, zpátky k časopisu, respektive ještě na chvíli k dvd. Opět vás čekají dvě oboustranné placky s hezkými bonusy, např. Mini pet pro GW:NIGHTFALL, hafo modifikací do OFP a samozřejmě slušnou porci demoverzí a dalších věcí, vypisovat se mi ani demoverze nechce, vesměs podobné demoverzí přiložené k časopisu nahoře :), A teď už k časopisu – zajímavé téma o nových Windows Vista, o Xboxu 360, o šikaně ve hře. Po projetí kopy novinek se dostaneme k rozsáhlému ZOOMu o S.T.A.L.K.E.R.ovi. Přeskočíme trojku preview (myslím tím, že je nebudu vypisovat 😉 a vrhneme se rovnou na recenze, např. na: (o Medievalu už jsem se zmínil), Scarface, Neverwinter Nights 2, Splinter Cell: Double Agent, NFS: Carbon, Guild Wars: Nightfall, Sam & Max Episode 1: Culture Shock a ještě slušný počet dalších. A co nás čeká ve vánočním Score, to nám Score zatajilo, ale abych se přiznal nečekám nějak překvapivý/é kousek/ky. Ale i tak – 14. prosince, nezapomeňte :). Uf a vyčerpávající informace o nových číslech nej časopisů o PC hrách v ČR máme za sebou.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x