Žánr: komedie, sci-fi
Scénář: Akane Kotetsu
Překlad do češtiny: Marcusss
Typ série: onevolume

Recenze:
1. kapitola – První kontakt  – 3/5
2. kapitola – Jednoduchá otázka – 3/5
3. kapitola –
Věci které se mění, věci které zůstávají
4. kapitola – Neklidný odpočinek – 4/5
5. kapitola – Žijme ruku v ruce – 3/5
6. kapitola – Důkaz o náhodném setkání – 3/5
7. kapitola – Zbraň lásky a nenávisti – 3/5

Celkové hodnocení: 3/5

Začínám už se velmi málo v manze orientovat a začínám se více poddávat čtení těchto skvělých komixů. Myslím, že celkem čtu rychle – mám za sebou celou dosavadní sbírku oneshotů z té nej stránky (link máte nahoře) a rozhodně vám doporučuju se tomu poddat také. Dále přečtenou další onevolumovku – Vandread po skvělých onevolumovkách – Alive, Noise, kratičké Dead Flowers. Vrhnul jsem se i na čtení volumovek – mám na mysli – Zombie Powder, Bleach, Deathnote. Prostě baví mě to více a více.

Ale tentokrát se soustřeďujeme na Vandread. Podle mě vesměs lehce nadprůměrná manga, s jejímž přehlédnutí byste o nic nepřišli. Vandread už na začátku na mě působil zmateným dojmem, možná i taková manga to je. A konec mi přišel takový divný, čekal jsem něco jiného i kdyby to skončilo podstatně hůře než by možná někteří z vás očekávali. Ale i tak se tato manga odehrává na zajímavém místě, kresba byla v některých momentech vážně skvělá, hlavně mě oslňovaly krásné Mejere. Dále některé momenty byly i celkem vtipné, tím bych mohl vyzdvihnout imho nejlepší shot z celého onevolume – Neklidný odpočinek, který mě vážně pobavil. Prostě lehce divná manga, kterou bych doporučil při velké nudě, jinak ji s klidem můžete vynechat.

Pokud jste se rozhodli si ji přečíst, tak vás čeká manga na motivy mechovského anime, který možná někteří z vás znáte. Nezaručuju, že se budete po celou dobu bavit, ale možná se vám manga zalíbí dokonce i více než mně ;).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x