Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep2/The Series Has Landed

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Jak jsme se z minulého dílu dozvěděli, Fry se stává poslíčkem u svého pra-pra-….. no radši mu budeme říkat Hubert :). Nejprve předvede Hubert novému týmu reklamní spot a poté jim dá úkol vydat se na Měsíc se zásilkou. Fry je překvapen, protože ještě na Měsíci nebyl, kdo taky jo, že :)? Fry je nadšen a vzpomene si na Armstronga a je z toho paf, bohužel mu nadšení nevydrží dlouho, protože se stal z Měsíce takový zábavný park. Ale je tu ta zásilka, Fry ji chce rychle doručit a pak se vrhnout do víru zábavy. Leela jako nový kapitán moc nadšená není, ale nechá se ukecat. Fry je stále smutný z toho, že nemá onen “pravý” Měsíc. Leela je z toho trochu špatná a tak veme Philipa na lunární vozítko – vzdělávací jízda. Leela a Fry odbočí z trasy a vyjedou si na průzkum po ještě nezničeném povrchu Měsíce. Dostanou se do problémů k jednomu “farmáři” na Měsíci, který má bomba dcery na které má zálusk Bender :). Leela a Fry nesmí odejít, a tak musí pracovat. Nakonec uprchnou a dostanou se k samotnému lunárnímu modulu, kde je údajně i stopa Armstronga. Kamarádka Amy je nakonec vyprostí z možné smrti z nedostatku kyslíku.

Tak takovouhle bombu jsem vážně nečekal, vemte si, tolikero množství vynikajících nápadů v jedné minutě! To jsem ještě nezažil, protože každá vteřina toho seriálu je prostě geniální, takhle jsem se ještě nezasmál, prostě tady se vážně budete smát! Je to bomba, vážně, tohle musíte vidět. Všechno je tak dobře udělané, vypilované, a ty hlášky! Až z toho jde hlava kolem, prostě samé perly. A Bender prostě ruluje, to je masér jako prase, jeho hlášky – prostě to se musí vidět a slyšet! “Postavím si vlastní lunární modul, s blackjackem a děvkama!” Sice se smějete, ale až to uvidíte, tak to bude trojnásobné. Jasná deset, jestli to takhle bude každý díl, tak se asi rozhodnu tento geniální animák nehodnotit. Odvaz jako kráva!

Hodnocení: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x