Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep4/Love’s Labours Lost in Space

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Leela je poněkud smutná a sama a zrovinka si užívá jedno rande, když v tom… :D. Prostě má smůlu a je stále víc smutná, hlavně kvůli svému handicapu. Fry a ostatní se jí snaží pomoc a večer razí na párty. Ale opět nemá moc štěstí na chlapy a Benderův nástroj je vždy spolehlivý. Poté dostane Leelin tým quest na daňově odpočitatelnou dobročinnou akci 🙂 – zachránit zvířátka na jedné kolabující planetě. Při cestě na planetu se ale vyskytne problém, sleduje je loď, obývaná zvláštními lidmi a ještě zvláštnějším kapitánem. Kapitán je celebrita – Zapp Brannigan. Dostanou se k němu a on je silně proti záchraně planety, a tak přichází další zajímavý slet událostí. Nakonec se povede zachránit zvířata, ale přijdou nečekané věci a jak to dopadne se dozvíte, když díl skouknete.

Tak nakonec jsem rád, že jsem hodnocení nezrušil. Ne, nejsem zklamán, ale tento díl se mi nijak zvlášť nelíbil a bylo to o vlásek to hodnocení. Prostě jsem se nějak nesmál a nepůsobilo to na mě jako některý z předchozích dílů. Ano, našlo se tu pár věcí, u kterých se budete smát až vás z toho bude hlava bolet, ale ne moc. Takže je mi líto, ale jenom za osm. Ale prostě bude to lepší, možná už příště zase zůstaneme u rozdávání desítek :). So… Eight.

Hodnocení: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x