Oficiální stránka: http://abc.go.com/primetime/lost/
Fan stránky: http://www.lost-tv.com/
http://www.lost-media.com/
http://www.lost.cz/

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?187968#
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Info:
Název dílu: Lost SO1Ep13/Hearts and Minds – Srdce a mysl
podrobné infohttp://lost.cz/epizoda.asp?id=112
Žánr:
Drama/Thriller/Mysteriózní/Dobrodružný
Premiéra: 2004
Délka dílu:
42 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn, Malcolm David Kelley, Maggie Grace, Michelle Rodriguez…

Režie:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof, Stephen Williams, Jack Bender, Kevin Hooks, Greg Yaitanes, Yoshiaki Iwasaki, Marita Grabiak

4 8 15 16 23 42

Boone je celý bez sebe z toho, jak se kolem Shannon pořád motá Sayid. Velká část obyvatelstva ostrova je také znepokojena z toho, že Boone a Locke někam pořád chodí, ale bez kořisti, ale co sakra dělají? To víme jen my. Hurley nám chudák onemocní – nemá kance 😀 a zajde za Jackem – i Jack už je znepokojen z toho, že se Locke a Boone vrací neustále bez kořisti. Boone a Locke mají stále potíže s otevřením tajemného poklopu. Locke se snaží, aby Boone na Sayida nežárlil a nechal ho být. A jak to vlastně mezi Shannon a Boonem bylo? To se dozvíme ve flashbacku. Boone a Shannon jsou nevlastní sourozenci, kteří žili v Austrálii. Boone je takový, dá se říct, starostlivý blbec, zatímco jeho sestřička je pěkná sviňka. Shannon jednoho dne zavolá Boonovi, že jí obtěžuje její přítel, Boone neváhá a jede za ní. Boone se snaží o to, aby její přítel šel pryč, je kvůli tomu i ochoten platit nemalou částku. Ale všechno je jinak, přítel se se Shannon dohodl, aby z něho vytáhl prachy. Pak to ale skončí špatně, přítel ji nechá a odjede s prachama a ona se vrátí zpět k němu – to jsou mi sourozenci 😉 – pěkně vášnivá scéna. Opět se vrátíme do současné situace, Boone chce vyzradit fakta o poklopu a Locke zakročí, sváže ho a zanechá v džungli – ovšem s nožem. Nakonec se probere, protože ho volá Shannon, zakročuje a společně jdou džunglí. Ozve se tajemný zvuk a začne je honit nějaké monstrum. Utíkají zpět na pláž, ale (teď to příjde…) monstrum dostihne Shannon a zabije jí, lol – já koukal :D. Ale všechno není, jak vypadá, když se zdrcený Boone vrátí na pláž, zjišťuje, že dostal silnou halucinogenní látku a ve skutečnosti je Shannon spokojená opodál se Sayidem :). Na pláži se ještě odehrála další věc. Hurley žebrá o rybu u Jina. Ale jaksi něco ho kousne a bude nutit Jina, aby mu počůral nohu! xD Naštěstí to dobře dopadne. Kate zatím založila se Sun zahrádku a Kate zjišťuje, že umí anglicky.

Celkem povedený díl, který má dvě suprové scény – Hurley a Jin vs. ryba a poté “sen”, kde přijde o život Shannon. Při scéně, kde honí Booneho a Shannon to monstrum, tak mi to připomnělo Half Life 2, díky těm zvukům. Taky mě tento díl dostal do nechápavosti, ale pak se to vyjasnilo a Locke mi připadá divnější a divnější. Necháme to zase na 8.

Hodnocení: 8/10

UPOZORNĚNÍ k recenzím
Ani nvm z jakého důvodu, ale také jsem se tu jako v případě PB snažil psát, co nejdetailnější popis epizod a jedná se tedy o velké spoilování, opět vám zaručuji, že při případných novějších recenzí tohoto seriálu přejdeme na formát, na jaký jste zvyklí.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x