Oficiální stránka: http://www.fox.com/prisonbreak/
Oficiální fan blog: LINK
Fan cz stránka: http://www.prison-break.cz/

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0455275/

Info:
Název dílu: Prison Break SO1-Special/Behind the walls

Žánr:
Drama/Thriller/Krimi/Dobrodružný
Premiéra: 2005
Délka dílu:
43 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Dominic Purcell,
Wentworth Miller, Robin Tunney, Amaury Nolasco, Wade Williams, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Paul Adelstein, Stacy Keach, Peter Stormare, Rockmond Dunbar, Muse Watson, Frank Grillo…
Režie:
Paul T. Scheuring, Bobby Roth, Dwight H. Little, Robert Mandel, Brett Ratner, Brad Turner, Michael W. Watkins, Sanford Bookstaver..

Tak tohle je speciální díl, který je vlastně takovým dokumentem o čem Prison Break vlastně je a jak se natáčel, ale abych řekl pravdu moc nového se toho nedozvíte, vlastně pokud jste fanoušci, tak vůbec nic. Tento díl se vysílal v průběhu vysílání první sezóny a jeho minutím se vám nic nestane. Čekal jsem nějaké perličky a také nic. Wentworth, Dominic, Robin, Sarah, Peter, Amaury, Paul, Wade, Marshall a Robert (snad jsem nikoho nezapomněl) nám poví něco o seriálu, čím pro ně vlastně je, co si o něm myslí atd. Nejzajímavější snad byla věc, jak se nanáší tetování na Wentwortha (Michael). Dokument je rozdělen na několik částí, dozvíme se o dobrých a špatných hrdinech PB, něco z historie věznice, kde se PB natáčel, o velkém spiknutí za oponou a další maličkosti. Prostě velcí fanoušci zřejmě nesmí minout, ale jinak klidně tento speciální díl vynechte. Hodnotit nebudu.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x