TRACKLIST

  1. “Dirty Eyes” – 3:20
  2. “Touch Too Much” – 6:35
  3. “If You Want Blood You Got It” – 4:24
  4. “Back Seat Confidential” – 5:21
  5. Get It Hot” – 4:11
  6. “Sin City” (live) – 4:51
  7. “She’s Got Balls” (live) – 7:58
  8. “School Days” – 5:05
  9. “It’s a Long Way to the Top (If You Wanna Rock ‘n’ Roll)” – 5:10
  10. “Ride On” – 5:47
Kdo by neznal legendu AC/DC, jednu z nejznámějších rockových skupin vůbec. Ale i tak vám něco o ní povím. AC/DC je hardrocková skupina z Austrálie, vznikla v roce 1973, takže už to je nějaký pátek, ale pořád žije. Skupinu založili bratři Angus a Malcolm Youngovi, společně se zpěvákem Davem Evansenem, baskytaristou Larry Van Knedtem a bubeníkem Colinem Burgessem. Jejich sestava se několikrát změnila, samozřejmě bratři Youngovi zůstávali pořád. Zpočátku hráli převzaté skladby, ale postupně se vypracovávali a vznikly hity, které se hrají dodnes po celém světě. AC/DC navštívili i ČR a mají početnou fanouškovskou skupinu. Naposled jsem je viděl i na tričku Earla v seriálu My Name is Earl.
Pořádně jsem se k AC/DC dostal před nedávnou dobou a teď hodně často AC/DC poslouchám, za chvíli budu mít celou diskografii a vy se snad dočkáte recenzí dalších albumů. AC/DC je prostě legenda a jejich hudba je prostě úžasná, dá se poslouchat pořád dokola, sice moji nej skupinu Rush nepokoří, ale i tak se mi AC/DC zatraceně zalíbili. Škoda, že jsem si kvalit všiml až teď. Ale lepší později než vůbec.

Ale my se podíváme na album Volts, které je součástí 5cd eposu Bonfire z roku 1997. Album Volts je kompilací některých songů nahraných pro alba Let There Be Rock a Higway to Hell a dalších songů. Pokud vás zajímá rozbor songů, prozkoumejte tuhle stránku . Tohle album je opravdu skvělou kompilací a fakt se to skvěle poslouchá. Tady nebudu vybírat mé nej skladby, protože skvělé jsou opravdu všechny. Já dám desítku, protože tohle album poslouchám dost často, občas si i některé texty dám s AC/DC a prostě… nechte mě dál poslouchat School Days :). Kdo nezná AC/DC, ať se stydí, sežeňte si pár alb a vrhněte se do nerušeného poslechu. AC/DC ROCKS! “It’s a long way to the top if you wanna rock ‘n’ roll. It’s a long way to the top if you wanna rock ‘n’ roll. If you think it’s easy doin’ one night stands. Try playin’ in a rock roll band. It’s a long way to the top if you wanna rock ‘n’ roll.” Nechal jsem se trochu unést :).

HODNOCENÍ: 10/10

ZDROJE:
Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x