Bleach – Volume 3 – Chapter Eight: 6/17 část 8: Všechny jednostranné náklonnosti

Prší… klid, co se stalo, konec boje? Ne tak docela. Kuchiki přichází k Ichigovi, “prázdný” se zmítá v posmrtných křečích, ale konec to není…

Toto byl fenomenální shot, tady z toho úplně ty emoce dýchájí :), nechyběla konečně ani po delší době krásná Inoue. Kresba byla opravdu skvělá. Opravdu parádní věcička, dáme full rating, jsem ohromen.

Hodnocení: 10/10

Žánr: akční komedie
Scénář: Kubotite
Překlad do češtiny: Marcusss
Typ série: volumes
Počet stran: 20

Bleach – Volume 3 – Chapter Nine: 6/17 část 9: Bojující chlapec 2 (Mix cigaretového blues)

Konec to rozhodně není a také se ho ještě nedočkáme, ale berte to tak, že prozatím ano – prozatím je konec. Konec velkého boje. Ichiga přichází vyzvednout jeho otec a také mu nabídnout deštník ;). Přichází zajímavý dialog mezi otcem a synem a o zemřelé matce. Ichigo poté pronese pár velkých slov…

… a to je konec tohoto velmi zajímavého volume. Ani zde nechyběly emoce a řeknu vám, že to tady Ichigovému otci sekne. Na konci se vám opět představí dvě postavy Bleache. Toto byl celkem zajímavý shot, ale ne tak dobrý jako minulý, sedm bude stačit.

Hodnocení: 7/10

Žánr: akční komedie
Scénář: Kubotite
Překlad do češtiny: Marcusss
Typ série: volumes
Počet stran: 21

Bleach – Volume 4 – Chapter One: Ráj není nikde

Kon toho má dost a má problémy a rozhodne se utéct. Ale ke komu? Inoue a její údolí bohů? Ne, no zkusí další holky. Taky ne? Co Chad? Nic. Noo… tak to je kamarád v koncích.

Tak jsme se přehoupli do dalšího volume a hodně se mi líbila jedna věc, kterou sem hodím: “Sbíháme se jako kapky vody, jako hvězdy v souhvězdích. Navzájem si vzdorujeme, jako magnety, jako barvy kůže.” Hezké. Tohle byl takový odlehčený fun shot. A že jsem si několikrát řekl lol. Kon je master a ty jeho řeči, no to byste museli vidět :). A hodnocení? 7.

Hodnocení: 7/10

Žánr: akční komedie
Scénář: Kubotite
Překlad do češtiny: Marcusss
Typ série: volumes
Počet stran: 22

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x