Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep5/Fear Of A Bot Planet

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Pracovníci Planet Expressu se jdou podívat na blernsball. Fry je touto novou variací baseballu překvapen a nerozumí ji. Jejich pohoda bude přerušena zprávou od Hermese – přišel balík, je nutné ho doručit na planetu Čapek 9. Je tu ale problém, tato planeta je osídlena jen roboty – roboty, které jsou plné touhy zabíjet lidi. Proto je důležité, aby se prácičky ujmul Bender. I přesto, že je svátek Robonuky, Bender se to rozhodne splnit. Bender je naštvaný na lidi, a tak se nakonec dá s roboty na planetě dohromady. Fry a Leela se ho musí vydat zachránit. Hrajou si na roboty, což jim bude chvíli vycházet. Nakonec Bendera najdou, jak mluví k lidu a stává se pro roboty celebritou. Fry a Leela se dostanou k soudu a poté dokonce i k Radě starších robotů. A jak to dopadne, se dozvíte po skouknutí tohoto dílu, zachrání je Bender ;)?

Tento díl jsem sledoval o Silvestra a stále si na něj dobře pamatuju. Opět jsem nadšen. Robotí porno mě dostalo, zase vás čeká díl plný skvělých hlášek, nekončícího humuru a relaxace. Musím si na Futuramu najít více času :). Dávám dost dobrou devítku, na deset mi tady něco malého chybělo.

Hodnocení: 9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x