Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep6/A Fishfull of Dollars

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Fry sní a zdá se mu zajímavý sen ze školy a do snu mu vleze reklama na slipy. Pak se Fry dozví, že to je normální, lidem se dostávají reklamy do snů. Pak se vydá Fry s kamarády nakupovat. Fry zjistí, že na to nemá, zajde do banky, kde zjistí, že má na svém starém účtu 4,3 miliardy $! Protože jeho účet vlivem úroků po 1000 let se poněkud navýšil. Fry to rozjede a užívá si bohatství až do doby, kdy si chce dát pizzu s ančovičkama. Dozví se, že ančovičky vyhynuly. Fry si zakoupí retro barák a při aukci získá za 50 miliónů poslední konzervu s ančovičkama, zde se poprvé setká s Maminkou – úspěšná obchodnice po celém světě, ta měla na ančovičky také zálusk a jen tak ty ančovičky Fryovi nenechá. Fry se dostane do problémů.

Tento díl začíná zajímavou věcí, neprozradím :), ale fakt jsem si myslel, že to je… Větší bylo pak mé překvapení. Další povedený díl. Bender ve svetru byl super 😀 a závěrečná slova v tomto dílu si budu pamatovat. Rozhodně devítka.

Hodnocení: 9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x