Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep7/My Three Suns

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Bender si v poklidu sleduje Elzarovu Vařečku a jeho pohodu mu přeruší jeho lidští přátelé Fry a Leela. U Hermese Conrada dostane Bender ponaučení, že by měl něco začít dělat, a tak se stane Bender kvůli jeho zálibě lodním kuchařem. Bender svým přátelům koupí řádnou pochoutku – čerstvého slimáka. Na stanici dostanou práci, doručit zásilku na planetu Trisol. Fry se vydává pouštní planetou k paláci, kde sídlí císař, pro kterého je určená zásilka. Fry z dehydratace vypije osvěžující modrou tekutinu u trůnu císaře, ani neví, do jakých problémů se tímto zapletl.

Skvělý díl, skoro jako vždycky. Věděli jste, že se Fry tolik zajímá o nelegální prodej lidských orgánů :D. Planeta Trisol je skvěle zpracovaná a jejich zákony a doby vlády císařů jsou jistojistě pro každého zajímavé, chudák Fry bude nucen i plakat! Proč to všechno? To prostě musíte vidět, devět a zase příště ;). Tomuto skvělému seriálu se prostě nesmí dávat nízká hodnocení :).

Hodnocení: 9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x