Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/
Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?221060
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO1Ep8/A Big Piece of Garbage

Žánr: Animovaný
/Sci-fi/Komedie/
Premiéra: 1999
Délka dílu:
30 minut
Natočeno:
USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening

Režie:
Chris Sauve

Koná se výroční sympozium Akademie vynálezců, kterého se zúčastní profesor Farnsworth se svým “novým vynálezem” Hodinami smrti. Společně s ním se sympozia zúčastní i ostatní posádka Planet Expressu. Na místě se setkává profesor se svým protivníkem – svým žákem Wernstromem, který ho nenávidí kvůli jedné známce, kterou v mládí od něho dostal a taky by měl konečně uvolnit profesor místo “mladíkům”. Představí se hodně vynálezů a profesor si uvědomí, že musí vymyslet něco nového, napadne ho Čichoskop – pomocí něj lze čichat velmi vzdálené objekty a hlavně planety. Díky němu přijdou na to, že se na město řítí zhouba formou strašně smradlavé koule. Zjistí, že tato hromada pochází z 20. století, kdy byla vystřelena do vesmíru a po letech se vrací zpět na Zem. Posádka Planet Expressu se musí postarat o záchranu naší planety, podaří se jim to, vrátí se zase profesorovi zasloužené uznání a respekt? To se dozvíte po shlédnutí tohoto dílu.

Zajímavý děj v tomto díle a celkem uvěřitelný, brzy bude snad opravdu nutné udělat kouli z odpadů a poslat do vesmíru, ehm :). Tentokrát dám osmičku, na devítku to myslím nebylo a také si musím nějaká ty vysoká hodnocení schovat do budoucna.

Hodnocení: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x