Tentokrát mě Level hodně potěšil a toto je opravdu nabušené číslo. Dokonce jsem ho projel více než je obvyklé. Minule jsem si přál motivy z WoW, tak jeden tady mám přímo na obálce, uvnitř a i na DVD je toho o WoW opravdu hodně, jsem nadšem z tématu World of Warcraft :). Také se mi hodil nový Level při nefunkčnosti elektřiny. Nejdříve se jako tradičně podíváme, co ukrývají DVD, dokonce jsem zkusil i pár demoverzí!

Na Level DVD A najdeme tentokrát hafo demoverzí, já jsem se rozhodl, že některé zkusím. Některé jsem rychle projel kvůli HW nárokům. Ale zaujal mě název Baghdad Central, poté mě to ihned odradilo, nechápu, jak tohle může někoho bavit, taková hloupoučká arkádová střílečka a k tomu všemu nuda a celkem těžká, pár minut a odinstalace byla na řadě :). Poté jsem zkusil šipky PDC World Championship Darts – celkem krkolomné ovládání, nic moc hratelnost a taky se mi nějak nepřičítaly body, takže odinstalace :D. Následovala zkouška poslední demoverze a to FlatOut 2, hrozně se mi to ovládalo a nuda, takže odinstalace, hmm, dá se říct, že to vlastně dopadlo stejně jako kdybych ty demoverze nezkoušel xD. Jinak pokud máte celkem silné železo, určitě vás zaujme další z demoverzí a to Armed Assault.

Na DVD samozřejmě najdete další hromadu pěkných věcí pro každého hráče – modifikace do známých her apod.

Level DVD B

Pokud si pamatujete, tak jsem jako novoroční předsevzetí také sliboval koukání na Level TV a Score Live, takže je to tu, musím co nejdříve dokoukat starší díly, které jistě jsou tak perfektní jako byla tato. Tentokrát byla Level TV opravdu geniální, fakt jsem se musel smát, výkony Newtona a Luka byly prostě famózní, opravdu doporučuju. Geniálních 20 minut o herním vývojářství ;). Tím ale můj průzkum neskončil a díval jsem se na další věci, samozřejmě, že jsem neskoukl celé dvd, ale to, co jsem chtěl ano. Z videorecenzí doporučuju WoW: Burning Crusade a Wii Sports :). Z Making of mě zaujal Zaklínač, tahle věc vypadá opravdu zajímavě. Dále se mi také hodně líbila videa v Machinimě, rozhodně skoukněte skvělé video z WoW – BWL: The Sword of Revenge, tady s tím si dal někdo fakt práci. Hodně jsem se také pobavil u The Ballad of the Noob. Na Prostřižiny se také podívejte celé, vážně stojí za to. A Desítka strachu – musím pochválit, že se redakce zmínila o ShadowManovi a to ještě na prvním místě! Skvěle, také jsem zde našel hodně her, které jsem i zkusil a některé dohrál. Speciál jsem také projel celý. Rozhovor s Danem Vávrou je super :D. Hodně zajímavá věc je Myst, který jsem nehrál. Také hodně speciální HW věcička Wild Divine. A neopomeňme ani video, věnující se tématice současného Levelu WoW – i když tady toho mohlo být o WoW trochu víc a nějaké videa z hraní, ale i tak zajímavá reklama na antikoncepci, o které jsem nevěděl a famózní intro nového datadisku. Level video DVD mě prostě potěšilo na plné čáře.

Zpět k normálnímu Levelu, jo nesmím ještě zapomenout na skvělou fullku Thief 3, které ještě věnuji samostatný příspěvek, super gamesa a Levelu děkuji. Příště vás čeká strategie Praetorians.

Já jsem se už definitivně rozhodl, že čtu Level celý od prvního písmene do posledního. Jsem na 44. straně :). Hodně se mi nový Level hodil, jak jsem řekl při denním světle a bez el. proudu. Hafo novinek, kde mě zaujaly Želvy Ninjové 🙂 a zamrzela novinka o Left 4 Dead, ve které se píše o úplně jiné hře. Poté skvěle sepsané téma o WoW, které se mi hodí jako podklad pro už dlouho očekávaný megapost ;). Dále v novém Levelu najdeme preview na hry Two Worlds, Silverfall, Jack Keane. Rozhovor s Timem Harrisem. Recenze na WoW: Burning Crusade, Battlestations: Midway, Sam and Max Episode 2: Situation: Comedy, Star Trek: Legacy, Alpha Prime a spoustu dalších. U HW bych doporučil článek emulaci na PC, FireFoxu 2. Level se povedl a já už se těším na další, který vyjde 16. února, jdu pokračovat ve čtení ;).

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x