Shackaboon si dále hraje s Wolfinou. Wolfina je už tak zmožená, že se sotva hne. Shackaboon využívá situace, že Wolfina nehlídá svého bratra a provede něco, co nikdo nečekal. S Emiliem se začne něco dít, jeho tělo opouští Prsten mrtvých, který začne pohlcovat Shackaboon. Bohužel, ale bude hledat hostitele i u Wolfiny. Ale dopadne to dobře. Shackaboon se opět začne probouzet a nařídí zničení brzdového zařízení u vlaku…

Už jsme se přehoupli do 4. volume, což mě velmi mrzí, proč? Protože toto je definitivně poslední, možná jsem se zmiňoval, ale ještě jednou. Tento komix není dokončený. Kubotite plánoval mnohem víc epizod, ale Shonen Jump stornovala jeho produkci. Což mě ale opravdu tak mrzí, zvláště u ZP, dříve jsem to tak nebral, ale když už jsem se dostal celkem daleko, tak se mi manga hrozně zalíbila. Hrdinové jsou mi sympatičtí, atd. Prostě ať se to vezme jak chce, je to super věc. Je vidět, že Kubotite měl velké plány, protože 3. volume se točí kolem cirkusu a hledání nových Prstenů mrtvých se moc neděje, zřejmě je tedy konec tohoto volume takový divný, nedokončený no, uvidím. Kéž by se začalo na této manze zase pracovat. Protože bych chtěl vědět, jak to dopadne, mohlo toho být ještě hodně, sakra :(. Ale nedá se nic dělat, jinak podívejte se na cover – opět Wolfina, může mi někdo vysvětlit, proč se pořád dívám na její hrudník? 🙂 Tento shot byl opět zajímavý, mrzí mě, že nvm, co je teď s Gammou, ale na to ještě doufám příjde čas. Wolfina doufám přežije a Shackaboon skončí v pekle. Osmička.

EXTRA: Ke konci 3. volume jsme dostali i takový menší bonusek, který nebudu hodnotit, chtěl jsem ho samostatně recenzovat, ale rozhodl jsem se, že to udělám takhle a o co jde? Jde jenom o tří stránkový shot, kde se dozvíme, jak tráví normální den Wolfina s Elwoodem, Gamma a Smith. Celkem zajímavé, no to byste museli vidět, ovšem Gamma ten ruluje, jako já xD.

Hodnocení: 8/10

Zdroj: internet
Žánr: akční komedie
Scénář: Kubotite
Typ série: volumes
Počet stran: 19

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x