Letadlo, ve kterém je šéf Yagami, je pod kontrolou, respektive pilot, poslušně plnící rozkazy únosců. Aizawa si zatím ničeho nevšímá. Chudák Misa dostane vynadáno, Raito je ve stresové situaci. Pokusí se kooperovat s N-em (zkratka, která se teď používá v DN u Neara). Letadlo bude mít zastávku, únosci naplánovali výměnu velice důkladně, jakmile se dozví, že L ví o tom, co se děje v letadle.

Připomnělo mi to film Let číslo 93. Opět vás čeká slušný nášup 27 stran s velice dobrou atmosférou. Raito chudák si hodně strpěl a naštvalo mě, že jedná potom, co toho tolik udělala, s Misou jak s hadrem. Únosce je pěkně mazaný (podívejte se na výraz ve tváři dole).

Jinak Raito udělal imho i chybu. Jinak to přistání bylo super a ten mazaný stroj na výměnu (to musíte vidět). Připomnělo mi to i 24 hodin. A ten konec, joo Raito, co teď. Ještě se musím zmínit o tom, že W,tF má stále ten lepší překlad než TOWNL, ale překvapilo mě TOWNL tentokrát s kvalitou shotu, opravdu ty stránky byly o hodně kvalitnější než u W,tF, ale překlad jsem moc nezkoumal. Ale pořád vede W,tF. A dneska si dáme ještě jeden shot. A dám osm, protože mi to zase tak úplně dech nevyrazilo, ani nvm, co mi vlastně chybělo xD.

Hodnocení: 8/10

Zdroj: internet
Žánr: horor, detektivka
Scénář: Tsugumi Ohba & Takeshi Obata
Typ série: volumes
Počet stran: 27

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x