Oficiální stránka: http://abc.go.com/primetime/lost/
Fan stránky: http://www.lost-tv.com/
http://www.lost-media.com/
http://www.lost.cz/

ČSFD: http://www.csfd.cz/film.php?187968#
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt0411008/

Info:
Název dílu: Lost SO1Ep22/Born to Run – Zrozena k útěku
podrobné infohttp://lost.cz/epizoda.asp?id=122
Žánr:
Drama/Thriller/Mysteriózní/Dobrodružný
Premiéra: 2004
Délka dílu:
42 minut
Natočeno:
USA
Hrají: Naveen Andrews, Emilie de Ravin, Matthew Fox, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Yoon-jin Kim, Evangeline Lilly, Dominic Monaghan, Terry O’Quinn, Malcolm David Kelley, Maggie Grace, Michelle Rodriguez…

Režie:
Jeffrey Lieber, J.J. Abrams, Damon Lindelof, Stephen Williams, Jack Bender, Kevin Hooks, Greg Yaitanes, Yoshiaki Iwasaki, Marita Grabiak, Tucker Gates, Daniel Attias, Robert Mandel…

Překrásná Kate je stále zahalena velkým tajemstvím. Je čas se znovu o ní něco nového dozvědět. Kate má dlouho problémy se zákonem, tomu už neuteče. Je však na světě někdo komu věří, je to její láska z dětství – Tom. Ovšem ten už má rodinu a na dávný slib už je docela zapomenuto. Ale Kate se opět objeví v nemocnici, kde pracuje Tom, společně vyrazí vykopat tajnou truhličku z dětství. Ve které kromě oblíbeného Katina modelu letadélku se nachází i diktafon s nahraným dialogem mezi nimi v dětství. Kate má v nemocnici i další známou – svou matku, emoční setkání přeruší hysterický záchvat matky a Kate musí utíkat, což jí způsobí velký problém. Když nasedá do auta, nasedne i Tom, zběsilé chování způsobí Tomovu smrt, Kate je otřesena, ale musí pokračovat v útěku. V současnosti se snaží Kate dostat jako další pasažér na vor, což hodně znepokojuje Sawyera. Vor už se blíží k finálnímu dostavění, ale jistý pan Arzt oznámí stavitelům, že musí co nejdříve vyrazit, protože se blíží monzunové období. Mezitím se i Jack dostane k místu tajemného poklopu. Jackovi samozřejmě vadí, že o poklopu neví od začátku, ale i tak nepřijde společně s Lockem a Sayidem na to, jak poklop otevřít. Na pláži se udělá Michaelovi strašně zle, nakonec se přijde na to, že byl otráven. V podezření je několik osob – Sawyer, Kate a dokonce i Walt. Když se situace kolem otrávení vymkne kontrole, Sawyer vyzradí všem o Katině minulosti a prohlásí jí za zločince. To hodně poškodilo reputaci Kate. Brzy se dozvíme, respektive Jack zjistí, že ten, co otrávil Michaela byla Sun ovšem s podnětem od Kate, ale to Jackovi Sun neprozradí. Sun chtěla zabránit Jinovi, aby odplul. Blíží se čas vyplutí a Sawyer se příjde Kate omluvit. Také Sun navštíví Kate, takže nakonec bez přátel Kate nezůstane.

Byl jsem rád za flashback Kate, bo se mi na ní dobře kouká než na nějakého chlápka, ehm. Kate je prostě kus a ta počáteční scéna ve sprše, jejej, škoda, že Evangeline se neopovažuje ukázat mnohem více. Nechápu, proč její matka začala tak hystoricky křičet a Walt je nějakej moc divnej, že by ho něco posedlo, jak kua ví o poklopu. Lockovi totiž povídal, aby se v žádném případě nepokoušel otevírat tu věc. Slušný díl, ale tak maximálně na osm, ale podle ukázky bychom jsme se měli příště dočkat pořádné akce a myslím, že to bude hodně dobrý díl, těším se.

Hodnocení: 8/10

UPOZORNĚNÍ k recenzím
Ani nvm z jakého důvodu, ale také jsem se tu jako v případě PB snažil psát, co nejdetailnější popis epizod a jedná se tedy o velké spoilování, opět vám zaručuji, že při případných novějších recenzí tohoto seriálu přejdeme na formát, na jaký jste zvyklí.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x