Žánr: ANIME (komedie, romantika)
Scénář: Kurou Hazuki, Hiroyuki Kawasaki…
Režie: Ken Akamatsu, Yoshiaki Iwasaki, Wendee Lee…
Rok: 2000
Délka: 22 minut
Země: Japonsko

ČSFD: http://www.csfd.cz/film/141640-rabu-hina/

iMDB: http://www.imdb.com/title/tt0279570/

Zajímavosti:
http://en.wikipedia.org/wiki/Love_Hina
http://cs.wikipedia.org/wiki/Love_Hina

Tak jsem se vrhl na další anime, je to Love Hina, kterou jsem (mangu) rozečetl a řekl jsem si, že musí být rozhodně zajímavé vidět situace, které prožívá Keitaro “live”. S anime to vypadá i dál dobře, pokud to půjde takhle dál, tak se vrhnu i na Bleach. Love Hina čítá 25 epizod a některé bonusy. Love Hinu sosám ve formátu rmvb a asi s tím brzo přestanu, i když to má výhodu v tom, že to má malou velikost, ale holt se budete muset spokojit s nic moc kvalitou, ale koukatelné to je a vlastně je to docela dobré, takový VHS rip :). Tak asi nepřestanu, no uvidím, fakt se mi nechce sosat 233 mb epizody, když to je akorát na skouknutí, pálit si to zřejmě nebudu, na druhou stranu tento formát má jen 62 mb a štěstí je, že v tom jsou už zabudované eng titule, cz titulky se mi nepodařilo do tohoto formátu dostat, no nevadí, když znáte mangu a umíte trochu anglicky, není vůbec žádný problém, takže titule ani nepotřebuji. Tak vám nvm, pokud to chcete jukat, záleží stejně jen na vás.

Příběh je kopie prvního rozsáhlého shotu Vítejte v Hinatě Inn!. Keitaro Urashinma je takový typický smolař, už od mládí doufal, že se dostane na vyhlášenou Tokijskou univerzitu – Toudai a budou se kolem něho děvčata jen hemžit, bohužel realita byla jiná a krutá. Neuspěl 2x při zkouškách a teď si hledá poklidný domov u své babičky, která vlastní hostinec. Nakonec narazí i na horké prameny a tam to vlastně všechno začne, překvapí ho dívka, která vstoupí k němu, poté se zase projeví smůla a Keitaro musí utíkat pryč, to znamená ještě větší problémy a několik dívek o něm prohlásí, že je úchyl. Nakonec objeví svou tetu a zjistí, že se z hostince stala dívčí ubytovna. Ale “smůla” je prostě Keitarova milenka, a tak si každý myslí, že je z Toudaiské univerzity a najednou ho přestanou nazývat úchylem a postupně každá dívčina z ubytovny po něm jede. Ale co si trošku neužít dobrodružství, než se příjde na pravdu. A také si Keitaro užije, hodně mu závidím :).

Anime forma je stejně tak povedená jako manga, odehrajou se zde očekávané situace a prostě jsem se zasmál stejně jako u čtení, holky jsou skvělé, k tomu si připočtěte příjemnou hudbu a povedená animačka vůbec. Překvapilo mě to tedy úplně stejně – proto 10.

Hodnocení epizody: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x