Úplně se mi vykouřilo z hlavy napsat info na nové Score, takže se omlouvám za poněkud pozdější info, i když nové Score se mi tady válí už celkem dlouhou dobu. Jdeme na to. Nejdříve mě trklo do palice, že ve Score není Gun :), ale dá se to odpustit, vlastně ani mi to moc nevadí, bo hru mám – sice není moc originální, ale mám jí. Uvítal bych Gun a také kdyby byl v češtině, uvidíme, jenom doufám, že to s Gun nedopadne jako s Battle Zone 2 (modří už vědí). Obálka a velký nápis dole vám hned napoví čemu se bude Score v tomto čísle věnovat, tak jako Level 148, tak i Score se hlavně věnuje WoWu. Jinak obálky jsou dvě, předplatitelská je o hodně hezčí, ale máme ji tady ve formě plakátu, který mám na dveřích, ale tahle… no obálka není důležitá. Toto číslo jsem tak jako Level projel řádněji než obvykle, včetně Score Live, které mě celkem dost nudilo, Level TV tady ruluje na celé čáře. Jediné, co docela stálo za to, bylo intro Hellgate London.

Podíváme se tedy na DVD, když už je o nich řeč. Plné hry jsou 4 a celkem mě překvapilo dání fullky Gumboye, je to celkem nová hra. A z videa mě celkem zaujala. Tak jsem ji nainstaloval, školku jsem si dal a díky filletzzovi, který mi hodně pomohl, jsem se dostal celkem daleko až do druhé části po školce. A už jsem si o hře udělal takový obrázek, prostě tohle není moc hra pro mě. Docela je to na nervy a takový spíše pro děti, já radši bezduché střílečky :D. Už jenom to, že jsem všude ve výsledcích po misích byl poslední tomu dost nasvědčuje. A také se velmi brzy objevila nuda, prostě nvm jestli budu pokračovat dál, ale hra je to rozhodně zajímavá a doporučuji ji alespoň zkusit, roztomilá grafika a slušná atmosféra, zvuky, ovládání je sice označování jako velice snadné, ale je to trochu jinak, no to uvidíte sami, až si Gumboye zahrajete. Další hrou jsou Mizerové 2, možná zkusím, ale chtěl bych nejdříve vidět stejnojmenný film. Republic: The Revolution měl být bombou, o tom totiž něco vím, bo jsem na tuto hru četl celkem dost preview, nakonec hra dopadla špatně a dostávala nízká hodnocení a absolutně o ní nemám zájem. Za Ztracený ostrov děkuju, adventura a ještě s mým oblíbencem Lábusem, určitě si zahraju. Z demoverzí jsem nezkusil nic. Shlédl jsem pár videí a zkusil jeden MMO klient – Second Life, u kterého jsem vydržel 5 minut, za prvé to strašně vypadalo a za druhé jsem vůbec nějak nechápal a šlo mi to prostě strašně. To by bylo myslím vše, na dvd samozřejmě najdete další hromadu věcí, ale já už dvd opouštím :).

3 preview na hry Test Drive Unlimited, Teenage Mutant Ninja Turtles a TES IV: Oblivion: Shivering Isle, interview s 3D people. 21 recenzí na hry: WoW: The Burning Crusade, Fish Fillets 2, Rainbow Six Vegas, Battlestation: Midway, Star Trek: Legacy… Rozsáhlá témata, na které se těším, až si je přečtu, o nejlepších a nejočekávanějších hrách; o hrách, které vás dostanou do léčebny a hlavní téma čísla – MMORPG. Určitě vás i zaujme ZOOM na hry Tomb Raider: Anniversary, Hellgate London a Bioshock. Nechybí samozřejmě Kultura, Online, Underground a Techbox rubriky – v techboxu vás čeká velký test klávesnic a další kruté věcičky. To je tedy vše a příště s přísně tajnou plnou hrou 22. února!

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x