Po dohrání jedničky tohle muselo přijít. Tentokrát to zkusím s postavou opačného pohlaví :P. Uvidíme, jak se s ní bude hrát, zatím je asi celkem v nevýhodě, strážce mostu mi nechtěl naostřit kopí :D. Snad na tom budu v Klamathu lépe.

Stačí najít cd :D. Jinak doporučuju aplikovat patch 1.02D a samozřejmě češtinu (v ní je dokonce patch obsažen). Měli byste také nainstalovat neoficiální patch od Killapa, který opravuje hodně věcí. Ještě jsem aplikoval Real MOD v2.0, který opět mění vzhled spolubojovníku na závislosti jaké používáte brnění a další drobné věcičky, které se hodí. Ještě zkusím aplikovat mod, který přidá do hry brnění, které nosí Frank Horrigan, ale musím to ještě nějak vyřešit, protože se mi stalo při minulém hraní, že se poněkud narušily předměty ve hře a v Klamathu jste v místě, kde bydlel Vic našel 10 Energozbrojí :). Pokud se to stane opět, tak holt budu hrát bez něj.

Jako bonus přidávám povedené video z Falloutu 2, které asi neznáte, vypadá to docela zajímavě, také v něm hraje příjemný song, který se mi dost zalíbil.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x