Fan stránky a stránky s titulky: http://www.ssfuturama.cz/home.php?cz
http://www.volny.cz/subtitlesk5ky/futurama/index.htm
http://www.gotfuturama.com/

Wikipedie: http://cs.wikipedia.org/wiki/Futurama
http://en.wikipedia.org/wiki/Futurama
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/77748-futurama/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0149460/

Info:
Název dílu: Futurama SO2Ep10/A Flight To Remember
Žánr: Animovaný/Sci-fi/Komedie/
Premiéra seriálu: 1999
Délka dílu: cca 30 minut
Natočeno: USA
Hlasy: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Tress MacNeille, Phil LaMarr, Maurice LaMarche, Tom Kenny, Lauren Tom, Frank Welker..
Námět: Matt Groening
Režie: Chris Sauve, Gregg Vanzo

Naši hrdinové se vrací z náročné cesty z planety Kanibalon, doma jim profesor Farnsworth sdělí, že je čas na podnikovou dovolenou. A kam? Čeká je premiérová plavba Titanicem, no kdyby si alespoň Fry vzpomněl, nevadí xD. Jinak Titanic se trochu změnil, jedná se o vesmírnou loď a pod patronátem ji má Zapp Brannigan, Leela má obrovskou radost. Leela se chce Zappa zbavit, a tak si zahraje na lodi na románek s Fryem. I našeho oblíbeného Bendera čeká láska, užije si s jednou roboženou (ještě k tomu všemu hraběnkou) hodně podobné věci jako Leonardo DiCaprio včetně rychlovky v autě a včetně malování 😉. Nemusím říkat, jak to s Titanicem dopadne, ale jak se to stane, co se stane a kdo to zaviní, víte? Ne, tak na co ještě čekáte?

Po dlouhé době, trochu pod nátlakem se vracím k Futuramě a k mému poslednímu viděnému dílu. Je prostě super a některé scény, prostě tomu se nedá dát míň, tenhle díl nemá chybu. Bylo to hodně romantické, ale nějak jsem jako u pravého Titanicu smutný nebyl, on to Bender nějak přežije. Ještěže neviděl, co dělal Farnsworth na konci xD. Hodně jsem byl rád, že se do sebe Fry a Leela zakoukali, fakt to chci, aby mezi nima něco bylo. Myslím, že to úplná hra zase nebyla, kua ať se dají dohromady 😀. Chvilku si i užil Fry s Amy, ale ta už má jiného nápadníka. Jinak nevěděl jsem, jakej je Hermes borec. Mohl bych pokračovat, ale tohle stačí, no škoda, že na to nemám čas xD. Desítka přece!

Hodnocení: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x