Marduk rozhodně není neznámá skupina a rozhodně je vám známější než-li Abruptum. Jak jsem mohl tuhle další geniální věc přehlížet, achjo. Na kolik toho ještě přijdu? Stačilo první album a už jsem si je zařadil mezi ty nej.

Marduk je švédská black metalová kapela založena v roce 1990. A víte kdo skupinu založil! Ano, samotný EVIL z Abrupta a zajímavější byl jeho cíl, který se mi zamlouvá🙂. Stvořit tu nejsataničtější kapelu, která kdy existovala. Jo, tohle je vážně pro mě, okamžitě diskografii! Skupina se zmínila i o našem hlavním městě v songu The Hangman of Prague. Jinak texty jsou fakt něco! A nynější sestavu kromě Håkanssona tvoří Devo Andersson, Mortuus a Lars Brodesson. No a my se musíme podívat opět na demo a jako další si dáme už normální alba.

1. F*ck Me Jesus – 0:43

2. Departure from the Mortals – 3:19

3. The Black… – 4:05

4. Within the Abyss – 3:39

5. Shut up and Suffer – 0:59

Tak jak se vám líbí cover? Po doposlechnutí tohoto dema jsem prostě musel říct wow! (nemám na mysli WoW, ale těším se na něj také). Začátek odstartuje song, podle kterého se jmenuje celé album – úryvek jako z nějakého staršího hororu, z této iluze vás dostanou následující pecky a prostě Within the Abyss nej! Fakt respekt a to je za mnou jen demo! A závěr dema mě nabil i jiným způsobem.

Prostě famózní věc, za devět, jo a opět vám bohužel ukázku nedám, protože jsem se rozhodl, že z dem nebudou. Jo a v poslední době už poslouchám jen tuhle hudbu a tím nemyslím jen skupiny Abruptum a Marduk. Prostě tohle je nej hudba, kam se se*e stupidní trance. A já se už nedivím, proč mělo Marduk takový úspěch.

HODNOCENÍ: 9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x