Takže na rovinu – je to zase tady. Nedávno jsem při prohlížení iCe fóra zase dostal strašnou chuť na WoW. Prostě je to droga a jak jsem psal, i když se třeba člověk na to nějaký čas vykašle, stejně se jednou vrátí, jsem tím důkazem. Už to na mě doléhalo a fakt jsem se nemohl dočkat až to opět pustím. Připravil jsem se dobře a doufal jsem, že již včera začnu, ale s problémem se 4.cd to nevyšlo. Dnes se to povedlo, následovala úplně první instalace datáče TBC a já poprvé uviděl novou logovací obrazovku. Ale ještě to nešlo, patche, pak jsem zase zjistil, že si musím aktivovat u účtu podporu TBC a nový věk mohl začít.

Nerozhodl jsem se pro iCe, ale pro úplně jiný server, který navštěvuji poprvé a zatím jsem velice kladně překvapen. Za druhé tam najdu i některé mé známe, tímto zdravím filletzze, Bartha a Drustha. Doufám, že se tam někde společně setkáme. I když jsem asi od ostatních nejdál. Tedy jsem na serveru Lorellin. Atmosféra na mě zapůsobila kladně, hra je oproti iCu hodně svižná a latency perfektní. Doufám, že to s FPS tak bude i nadále, zatím se fakt divím a to jsem nechal zaplé i některé grafické vymoženosti. Funkční mi to taky docela přijde, akorát jsem narazil na jeden questík, který mi nešel splnit a zrovna za něho byl batoh 🙁, ale nevadí, vím, že tam je málo nefunkčních questů a holt člověk nemůže mít všechno. Ale zatím si vážně na server nemůžu stěžovat.

Na datadisk jsem byl celkem zvědavý + jsem se rozhodl jít za alianci. A není to jenom kvůli tomu, že se rozhodli ostatní to zkusit za ně taky, hlavně mě překvapil filletzz. Ale taky jsem to chtěl zkusit no. I když, jak se to vezme… Za ali jsem už samozřejmě hrál na jiných serverech, ale tak do 10. levelu nebo na FUN serveru jsme jen šli blbnout a prohlídnout si bossy, joo to byly časy, copak asi dělá Admin_cz xD. Ale jenom za lidi, trpaslíka se mi jít nechtělo a prostě už jsem věděl i při diskusi s filletzzem, že zkusím novinku – Draenei. Byl jsem rozhodnut, že dám priesta (už vím, jak se filletzz usmívá :). Ale když jsem zjistil, že je hlavně na healování a že nemůže nosit mail a leather, atd. Tak jsem se rozhodl ho nechat xD. Nee, tak prostě já vím, že priesti jsou hodně cenným přítelem do party, ale sám jím být by se mi asi nelíbilo. A prostě, já jsem snad vždycky hrál za warra ve WoW, za jiné povolání jsem to zkusil vždy tak max. půl hodiny. Prostě jsem s tím warriorem nějak za dobře a prostě mě to za něho baví, nevěřím, že by mě to bavilo i za někoho jiného, možná tak za paladina, ale těch je zase na serveru až moc. Takže zase warr. Asi se ptáte, co je s Canem?

Inu taureni rulez, tam jsem se dostal nejdéle, ale tady není moc možnost u ali. A Draenai mi příjdou trochu horďácký, ale i tak Cane nemohl být. Je to prostě velká změna a přestup a taky… Prostě jsem zvolil ženské pohlaví u této rasy. Proč? Inu mužské pohlaví u této rasy se mi vůbec nelíbí, zkusit si zahrát za ženskou má taky svoje xD. A prostě jsem se tak rozhodl, má pěkný kopyta a prsa, jo a ocas xD. Takže priestess Kaya šla pryč a přišla warriorka Kaya. Toto jméno se mi vygenerovalo a tak jsem si ho nechal. Podobá se Canovi, co?

Zatím jsem pořád v základním táboře a zase jsem se do toho musel dostat, takže jsem si osvojil už ovládání, udělal nějaké questy a můžu prohlásit, že jsem v tom (teda jako v tom, jako ve hře) až za ušima. Zase mě to chytlo, všechno půjde stranou: blog, škola atd. Ne, nebojte, nebude to zase tak hrozný, alespoň doufám. Třeba mě to i přestane bavit 🙂. Ale to doufám ne, vymazat skoro 10 GB dat kvůli hodině hraní, to fakt ne.

Slibuju (já vim xD), že zase tak hrozný to nebude!!! Ale hrát budu často snad. Musím dohnat filletzze xD a dát, co nejdříve 70. Doufám, že zůstanu teda u Draenei. Zatím se mi to teda celkem líbí, ta krajina je působivá a potvory taky. Jinak slíbil jsem, že dneska hraju do rána a nesplním to, fakt sry, ale jako dám ještě dneska. Prostě nemůžu takhle blbnout, chci se vyspinkat. Stejně mi 4 levely stačí 🙂.

Tady je ještě pár fotek a připomínám, že mě to zase navodilo na dlouho slibovaný megáč 😀. Jinak na ofik, kvůli tomuto teda v nejbližší době jít nehodlám, rozhodně ne tak dva měsíce.

A co byste řekli zase na deník z Kayaeného putování? 😉

Teď z jiného soudku

No, podívejte na to. Já na to zapomněl a ani nevíte, jak se za to stydím. Překročili jsme 100 000 v TOPlistu, bohužel jsem to nestihl vyfotit. Samozřejmě, že bych to připomněl v narozeninovém megapostu, ale… JE MI TO OPRAVDU LÍTO, DĚKUJU VÁM A VÁŽÍM SI VELICE VAŠÍ NÁVŠTĚVNOSTI! Však se vám jednou za to náležitě odvděčím. (UPDATE: 27.08.08 – platilo pro můj starý blog)

Jinak druhá půlka megapostu je pořád připravená, ani to nebude takové mega jako první půlka, bude to hlavně o praxi, nezapomněl jsem na to a holt, jak se naskytne příležitost 😀.

Dozvěděl jsem se, že revoluce, ta moje v reálu – myslím tím, že bych měl nový stroj – konečně, se nekoná, protože z peněz, ze kterých jsem si chtěl stroj koupit, mi budou vyplaceny až mi bude 19 a v říjnu prosím :D. Vím, že jsem se při dozvědění se dost naštval a přišel o veškeré iluze. Ale ještě není vše ztraceno, částku si můžu samozřejmě vybrat teď, ale bude mi stržena celkem slušná část, ale pokud se prodá tátovo auto, bylo by to vykompenzováno, já bych peníze vybral a PC bych si koupil. Takže pořád doufám, že to vyjde, protože už je na čase si pořídit nový stroj a čekat rok se mi vážně už nechce, už to prostě nejde a je nutný každý litřík. Satan ví, jak by to pak dál bylo. Prostě, uvidím. Snad jo, možná ne. Ovlivnilo by to sice mou náladu, to nepopírám a revoluce by nebyla, jakou bych si představoval, ale co by mi zbývalo, že 😉.

Jo, kocour už si začíná zvykat a z polehávání u compu se stává každodenní rituál, jsem zvědav, jestli si na to zvykne, bylo by to pěkné, kdyby za několik měsíců už sem chodil sám spát. Provedl mi i nemilou věc, ale je to kotě no. Strávil tady snad 6 hodin. Teď si chudák zvyká být sám v kůlně 🙂.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x