Už vás to obtěžuje ty začátky, není tomu tak? Pokud ano, tak vás zklamu, protože je to tu zase. Poté, co jsem se navrátil z třídenního výletu jsem se do WoW nevrátil, hlavně kvůli nemoci a záležitostmi s ultramegáčem, ale stále jsem plánoval brzký návrat, poté jsem zjistil velkou zprávu, že Lorellin chystá přechod na Antrix, přišla nová naděje a věřil jsem, že až se vrátí filletzz, tak určitě půjde. Bohužel se přechod nepovedl, zjistil jsem, že několik hráčů odešlo a když jsem uviděl ten nic moc počet hráčů, srdce zaplesalo a řeklo iCe. Stačí se podívat, co nabízí iCe na hlavní stránce http://iceonline.badl.org/wow/news.php . Silně jsem váhal nad tím, že Lorellin opustím. Přijel filletzz, dali jsme se do řeči a započal nový věk a z toho se vyvinula i “tyranie”.

Výhoda byla, že se nemuselo nic dělat, jen změnit realm a můžeme začít, začal jsem včera v sobotu ve 12:00, samozřejmě, že jsem chtěl opět Draenaie, jméno se mi žádný nelíbilo a tak tedy opět Kaya – v jiném kabátku a v novém. iCe je skvělý server, jak už napsal filletzz, je to hlavně GMkama, další výhodou je, že wipe v nejbližší době nebude, takže můžu v klidu levelovat a také jsou tu někteří opravdu přátelští lidé a také jsem zjistil, že na mě nezapomněli a můj account je pořád funkční, ale v tom by problém nebyl, protože jsou nyní registrace opět volné. TAK NA CO JEŠTĚ ČEKÁTE? Pokud jste ještě nehráli WoW, nebo hráli, ale nemáte na ofik, neváhejte a pojďte. Plus se konají všelijaké eventy a na hráče se opravdu myslí. Jo a málem bych zapomněl na Mastemu, ten chudák byl smazán už pred přechodem na Antrix, bude třeba další, protože až udělám 70 s Kayou, dám novej charr (rofl xD).

Takže sbohem Lorelline, moc jsem tě nepoznal, špatný jsi nebyl, ale iCe je prostě iCe a to už je znatelné na první login. Rozloučíme se tímto obrázkem 🙂.

And now…

Už začátek řekl, že tohle je ono. Musím prostě chválit a filletzz slíbil, že se vrátí k WoW až udělám 69.level, utopie? Utopie! Ale doufám, že se filletzz vrátí, vždyť je to bomba! I když jsem moc nechtěl, tak na druhou stranu jsem se velice bavil, hrál jsem první den od 12:00 v poledne až do rána, kdy jsem usnul u PC a sotva se dobelhal do postele. Pod vlivem mírné tyranie, kterou si filletzz vymyslel jsem si pořádně zahrál. Na iCu jsem potkal také několik lidiček, na Lorellinu tak jednoho, s některými jsem si i zahrál a byla to sranda, je vidět, že v týmu hraní dostává jiné grády, ale musím levelovat a to chci sám až bude po tom, co jsem co nejvíc mohl udělat, se rád přidám ke guildě a začnu hraní v jiné dimenzi. Na iCu to jede přeci jenom líp než na Lorellinu, hlavně mi neblbnou looty u květin a questy se mi zdají více opravené a taky jako warr mám větší přísun rage. Byl jsem spokojen s výsledkem, co jsem za jeden den dokázal, i když filletzz není, tady máte důkaz, jak jsem ráno pohrával před velkým odpadnutím. Ještě si dáme trochu deníka, rád bych dal ještě DN (tak ten nesmím 🙁) a vrátím se k WoW a podotýkám – z vlastní iniciativy a když to půjde do rána, tak to bude do rána, když ne – půjde se spát.

Kašlu vám na tyranii, já vím filletzzi, jdu do kouta a jak taková tyranie vypadá? Podívejte se na příklad:

ŁORDH3ŁŁ: hlidas me?
filletzz: j
filletzz: omg tam nejses nebo jo?
filletzz: me to blbne nejak ted
filletzz: uz tam ses
ŁORDH3ŁŁ: lol
ŁORDH3ŁŁ: a co to mas 😀
filletzz: ??
ŁORDH3ŁŁ: jak to vis xD
filletzz: status na netu
ŁORDH3ŁŁ: to blbne xD
filletzz: uz e 🙂
ŁORDH3ŁŁ: achjo jsem hlidan nesmim nic
filletzz: tj
filletzz: komunismus 😛
ŁORDH3ŁŁ: xD
ŁORDH3ŁŁ: tohle je pekne vydirani xD
filletzz: tj 😛
filletzz: delej makej
filletzz: ses pomalej
ŁORDH3ŁŁ: xD
filletzz: hrej vic
filletzz: 69ted
ŁORDH3ŁŁ: cekamm lanod
filletzz: vymluvy
ŁORDH3ŁŁ: xDDD
ŁORDH3ŁŁ: dasrnasranu
ŁORDH3ŁŁ: s 9 lvlem
filletzz: zbytecnost
ŁORDH3ŁŁ: ee
ŁORDH3ŁŁ: tam se naepxim,
ŁORDH3ŁŁ: muzu se jit napit?
ŁORDH3ŁŁ: byl jsem afk 😛
filletzz: AAA
filletzz: absence
ŁORDH3ŁŁ: xDDD
filletzz: to musis nahnat
filletzz: prescasy
ŁORDH3ŁŁ: to nestaci do rana?
ŁORDH3ŁŁ: doufam ze usnes xD
ŁORDH3ŁŁ: hned bude logout :DDDD
filletzz: ee
ŁORDH3ŁŁ: nechce se ti spat?
filletzz: ne
ŁORDH3ŁŁ: kua
ŁORDH3ŁŁ: tak vypni ten net hlidac
ŁORDH3ŁŁ: xD
filletzz: ee
ŁORDH3ŁŁ: to ani nebere kdyz budu ve vyberu postav?
filletzz: ne, musis bejt loglej
ŁORDH3ŁŁ: neochciju to a neochciju
ŁORDH3ŁŁ: nehraju a on to nevi xDDD
filletzz: vaaa
ŁORDH3ŁŁ: ctu si ctyrlistek xD a cumim telku
filletzz: ale ses online on
filletzz: kokot 😀
ŁORDH3ŁŁ: xD kecam hraju
ŁORDH3ŁŁ: uz je devet
ŁORDH3ŁŁ: cas spat
filletzz: kk hodnej kluk 🙂
ŁORDH3ŁŁ: takze muzu jit spat
filletzz: e
filletzz: 12
ŁORDH3ŁŁ: dyt si rikal do rana xD
filletzz: to jo
filletzz: ale 12 je minimum
ŁORDH3ŁŁ: jestli nedam tak co?
filletzz: prijedu si pro tebe

filletzz: tak a pokracujem ale
filletzz: spal si moc dlouho
filletzz: jedem
filletzz: hrej
ŁORDH3ŁŁ: jj
filletzz: ses pomalej
filletzz: zapni to
filletzz: HRAJ

Kayin deník, den první

Začátek bude stejný jako na Lorellinu:)

Ahoj, mé jméno je Kaya, vyrůstala jsem v okolí Ammen Vale, teď když už jsem dospělá, jsem se rozhodla vyrazit pryč. Sbalila jsem si buchty a šla do světa. Rozhodla jsem se nejdříve pomoci lidem z Ammen Vale. Poté jsem se vydala do Azure Watch. Hodně mě zaujalo okolí, je trošku jiné než znám. Ale, co teprve až budu dál. Prozkoumala jsem celkem velkou část ostrova, ještěže mám tu mapu, zavítala jsem také do města Exodar. Tam nebylo absolutně nic, vzhledem k tomu, že se necítím tak zkušená jít do dalších částí ostrova, řekla jsem si, že navštívím Teldrassil. Tam jsem společně s Parishilton splnila dva questy a poté pokračovala už sama v prozkoumávání Teldrassilu. V noci jsem narazila na Setha, se kterým jsme zabili pár nepřátel, které bych sama nezvládla a splnili pár questů, Seth odešel vyčerpán do postele, ale já jsem pokračovala dál, naučila se spoustu nových věcí, zdokonalila jsem se ve sběru květin a naučila se důležité vlastnosti warriora, jakmile jsem kompletně prozkoumala celý Teldrassil, vrátila jsem se zpět na Azuremyst Isle, mám v plánu ho dozkoumat a vydám se do Darkshore.

Kaya
Draenei|Warrior
Herbalist|Alchymist
13.level
Azuremyst Isle

A na závěr:

ŁORDH3ŁŁ: xDDD
filletzz: HRAJ
ŁORDH3ŁŁ: kaju se kaju
ŁORDH3ŁŁ: dopisuju post xDD
ŁORDH3ŁŁ: zatim jeď na blog a čti
filletzz: omg
filletzz: delej
filletzz: pak
ŁORDH3ŁŁ: kaju se
ŁORDH3ŁŁ: lol taková doba co nehraju
ŁORDH3ŁŁ: bude trest?
filletzz: to jo
filletzz: urcite
filletzz: do rana
filletzz: a pojedes rychle
ŁORDH3ŁŁ: a můžu spát?
filletzz: ne
ŁORDH3ŁŁ: :'(

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x