How I Met Your Mother je netradičně vyprávěný sitkom o pěti kamarádech z New Yorku a jejich příhodách, nehodách a dobrodružstvích. Tu pravou a jedinou hledající Ted, bývalá popová hvězda Robin, milovník záhad Marshall, učitelka ze školky Lily a nenapravitelný živel Barney nám vypráví, jak to tenkrát všechno vlastně bylo…

V prvním díl nás čeká seznámení s hlavními postavami, začneme s Tedem, který svým dětem vypráví, jak poznal jejich mámu. Takže se vrátíme do roku 2005, kde je Ted zděšen tím, že se jeho nejlepší kámoš Marshall zasnoubil. Takže se poradí se svým dalším kámošem Barneym a v tu dobu zahlédne tu pravou.

Jn, pouštím se zase do nového seriálu, mám už jich tolik rozkoukaných a já si přidávám další a další, ale co, že jo :). Musím si najít čas i na Dr. House a Bones :). Ale dneska mě to zase popadlo a já měl chuť na nějaký nový seriál a když jsem si přečetl pár informací a viděl hodnocení tohoto seriálu, neváhal jsem a rovnou jsem si sosl dva díly. A nelitoval jsem, asi nejvíc mi to připomíná Earla, je to údajně prý něco jako Přátelé, které jsem nikdy neviděl a nijak mě nezajímají. Prvních 5 minut mě nijak nebralo, ale pak se karta obrátila a já zjistil, že to vypadá na jeden z parádních a vtipných sitkomů. Všichni píšou, jak mají rádi Barneyho a já musím říct, že já také, je to sympatický charakter plný nezapomenutelných hlášek. Jako v případě např. Earla, i tady se několikrát za seriál nasmějete, hlavně je to díky skvělým hláškám, např. šmoulí penis, promiňte, ale nemohl jsem si to odpustit xD. 25 minut je dostatečná délka, kterou překousne každý, první díl mě dostal i svým rozuzlením. Nesmím ani zapomenout na to, že se za pár hodin v USA rozjíždí třetí sezóna! A herci jsou skvělí, určitě všichni poznali Alyson Hannigan – Michelle z Prciček. Takže se nestrachujte, že by tento seriál/sitkom neměl potenciál. Takže poté, co jsem se nějak tak rozkoukal, jsem zjistil, že jsem strnule se díval na běh seriálu a že si ho užívám. Nemůžu se dočkat dalšího dílu :). Prý to bude dlouhý příběh a já jsem si jist, že ho nebudeme litovat. Hoodně slušná devítka pro začátek.

INFO

Oficiální stránka:
http://alpha.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/

Stránky o HIMYM: http://www.howimetyourmother.org/
Fan cz stránky: http://howimetyourmother.webz.cz/
Wikipedia:http://cs.wikipedia.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother

http://en.wikipedia.org/wiki/How_I_Met_Your_Mother
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/221411-how-i-met-your-mother/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0460649/

Název dílu: How I Met Your Mother S1Ep1/Pilot
Žánr: Komedie/Sitcom
Premiéra: 2005
Délka dílu: 25 minut
Natočeno: USA
Hrají: Josh Radnor, Jason Segel, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Bob Saget…
Režie: Pamela Fryman

HODNOCENÍ EPIZODY: 9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x