3. sezóna již brzy!

Už dlouho jsem nenapsal nějaké info o mém velkém klenotu. Prison Break je prostě moje srdcovka, sice o něm nepíšu, ale nemyslete si, že nesleduju dění :). Na PB fóru jsem denně, i když nic nepíšu, ale čtu absolutně všechno a musím říct, že přes prázky tam bylo opravdu mrtvo, ale tomu už bude velice brzy konec.

Je to až neuvěřitelné, ale už jen týden a něco a je to opět tu! Taky se tak nemůžete dočkat? Ano, opravdu je to tak, už brzy to zase začne a já se těším, jak budu hltat nový díl jako vždy. Vůbec se těším na nové postavy a “nový” PB. Také vás upozorňuji, že již brzy také budou doplněny ostatní recenze dílů.

Jinak u třetí sezóny, i když ještě třeba nebudou doplněny předchozí recenze, s recenzemi začneme brzy. Musím se přiznat, že jsem také viděl 17timinutovou ukázku z prvního dílu, kterou milý FOX vypustil a já už prostě nevydržel a nijak mě to nemrzí, byl jsem rád, že moc spoiloidní to nebylo a také jsem okusil atmosféru třetí sezóny, už teď můžu říct, že to opět bude trochu jiný PB, protože ta jiná atmosféra, “jiný” seriál je už cítit z těchto úvodních 17 minut.

PB NA NOVĚ

I o tomhle už určitě víte, Prison Break uvede Nova s českým dabingem, ale alespoň u mě kvůli tomu není absolutně vůbec žádný důvod k jásotu. Dívat se na to nebudu, snad jen první díl, chci alespoň trochu porovnat český dabing s originálem. Ano, většina jména dabérů už byla daná, ale i tak chce to slyšet v seriálu. Má to možná pozitivum v tom, že se to stane u nás více známější a ve škole si všimnou po letech trička Prison Break, i když já narozdíl od nich už dávno budu vědět, jakým klenotem to je. Ale i tak to může Nova jen zkazit. Ale věřím v to, že pár nových fandů se najde. Přes to PB na Nově nevěřím, spíš si myslím, že to dopadne jako s 24kou, která je ve světě fenoménem, ale u nás propadla a nedávno ji na Nově dávali, prosím, o půlnoci, protože se na to nikdo nedíval. Ano, kvalitní seriály u nás nemají šanci se chytit, protože je tu větší procento důchodců a imbecilů, kteří orgasticky hltají každý díl primitivní Ordinace, VKV či Ulice. Toto je ČR :).

Myslím si, že ty, co to neznají a zaujme je to, tak si stejně stáhnou zbylé díly na internetu a na Novu se vykašlou. Zbylé lidi to stejně nezaujme a dívat se na to nebudou a radši přepnou na Ulici. Takže si myslím, že prostě žádný úspěch se očekávat nedá, ale můžu se mýlit.

Každopádně Nova je skvělá i v tom, jak odhalí absolutně všechno, štěstí, že jsem to viděl, protože nvm, jak by se mi líbilo vidět v ukázkách vždycky konec prvního dílu. Divím se, že v ukázce neprozradili i, jak dopadne finále první sezóny :). Na druhou stranu doufám, že se Prima pochlapí a nahodí konkurenci v podobě Heroes, pro mě by to bylo plus, protože mě nebaví Heroesy stahovat :). Možná i na tu Novu zapomenu, protože v té době budu už žít třetí sezónou.

Třetí sezóna bez Sáry?

Sarah Wayne Callies

Už se o tom ví kratší dobu, ale dnes až o tom oficiálně fan cz server o PB informoval 🙂 a vzhledem k tomu, že už jsem v tom PB psaní, tak to musím taky sdělit a prozradit svůj názor.

Tahle informace mě doslova šokovala, ano Sarah Wayne Callies už byla těhotná dávno, ale nevěřím tomu, že by jenom kvůli tomu nechtěla hrát. Kdo ví, jak to tam vůbec kvůli této postavě je. Bylo plánováno, že jí v počátečních epizodách nahradí dablérka a poté se objeví pravá Sára, ale nakonec se na internetu objevilo, že Sára už se do seriálu nevrátí vůbec a musím říct, že bez ní už by to nebyl takový PB. Sáru si člověk opravdu v průběhu seriálu musel každý oblíbit. Je to nádherná přirozená žena a v PB by opravdu chyběla a to svojí roli zvládala opravdu skvěle. Její odstranění ze seriálu je podle drbů provedeno opravdu brutálním způsobem. No, prostě chyběla by hodně, ale když už by se tak stalo, co bychom mohli dělat, ani kvůli tomu bych PB nezatratil. Ale pořád doufejme, že nebude tak zle, že se tam snad objeví anebo se vrátí v nějakém velkém stylu :). I tak jsem se ale připojil k PETICI , která asi moc nepomůže, ale když už máte rádi PB a hlavně Sáru, tak proč se nepřipojit. Takže já vás všechny fandy žádám o podpis :). Sáro drž se a hlavně vrať se nám!!!

To je vše a buďte připraveni – http://imdb.com/title/tt0455275/episodes#season-3

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x