Takže u Sanctuary zavedeme jiné zhodnocování a to takovéhle – každý part se skládá asi z kolem 10 rar souborů a v každém rar souboru jsou 3 chaptery, takže zde jednotlivě budu recenzovat všechny 3 chaptery z jednoho raru. Přeju příjemnou zábavu :D.

Chapter 1: Rozpuštění
Chiaki už je na obalech časopisů! Žabí hlava ji zachovává zatím chladnou (hlavu xD). A při schůzce s Ikeuchim prohlásí, že má vítězství v kapse. To Hojo si láme hlavu s Asamim. Objeví se zmínka o “modrém světě” a další nová postava. Chlapeček si trošku bude vyskakovat, tak dostane za vyučenou. A ještě nás čeká výlet do Hong Kongu. Tam tomu vládne Huang a Tokai.

Vítejte v druhém partu, víte, že je z toho úplně cítit ta novota a dokonce si myslím, že to bude ještě lepší než-li první part. Je to boj, ve kterém není jasno vítěze, osm kvůli menší větší politice :D.

Hodnocení: 8/10

Chapter 2: Útok
Asami jede napříč Japonskem a s pomocníky hlásí své vize. Když v tom vystoupí z davu chlápek v kšiltovce. No teda! Výslech a opět slyšíme jméno Aoki. A jde se za “žabinou”. K tomu ještě přijede do Japonska návštěva, není to už trochu moc?

Není, protože je to paráda vždycky. Chudák Asami, ale na druhou stranu je v tom i trochu taktika. Váhám – devítka nebo osmička. Ale, tak ta devítka, nu co :D.

Hodnocení: 9/10

Chapter 3: Začátek boje
Probíhá konference kvůli útoku na Asamiho, prý za tím nikdo nestojí – to je řečeno médiím. Aoki je jeden z ředitelů banky Hokuto a jednou… Asami už se uzdravil a spoustu lidí přišlo na jeho vyslechnutí. A vypadá to, že Asami celkem zapůsobil. Za Hojem příjde Kyoko a že bude mít pěkně ostrou pusinku! LOL!

A skončí to vítězným zvednutím rukou, tak tohle bylo ono, deset a Kyoko je opravdu vnadná dáma :).

Hodnocení: 10/10

INFO

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Sanctuary_(manga)
Název: Sanctuary Part 2
Žánr: seinen, politický thriller, krimi, akce, drama
Scénář: Sho Fomimura
Kresba: Ryoichi Ikegami
Typ série: volumes
Počet stran: 73

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x