A máme tu další novou mangu, prostě jsem si řekl, že jich mám málo, a tak jsem hledal a hledal a narazil na toto. Zalíbil se mi popis + je tato manga kompletní, tak proč ne? Prostě vetřelci začali napadat lidi a mladý závodní pilot Toshio vyhrál test u jedné záhadné organizace. Stal se Zombie Huntereeeeeem! A nerad! Je to temná manga plná násilí (údajně) a zase Seinen, horor a dobrodružství, takže půjdeme na to. Ještě, mangu píše Hirai Kazumasa a kreslí Yang Kyung-il. A jdeme na první shot.

Začátek se nese v duchu tuhé bitvy s nechutným monstrem a v té době se nám efektně představí Toshio. Poté nakoukneme do minulosti do oblasti Karibiku, kde se začaly dít hrozné experimenty, který mají za následek současnou situaci – vítejte na Zombie Island. Zde započal Toshiův test.

Připomíná mi to trochu mého oblíbeného Niheie, také co nejméně textu a co nejvíce akce, tak to má být, doufám, že to tak i zůstane. Jinak Nihei umí samozřejmě líp, ale jako dobrý, Kyung-il si zaslouží pochvalu a stejně tak prozatím :), i Kazumasa. Taky jsme tu měli naše oblíbené… já nvm, není moc co vytknout – devět.

Hodnocení: 9/10

Zdroj: internet
Wikipedia
Žánr: seinen, horor, dobrodružství
Scénář: Hirai Kazumasa
Kresba: Yang Kyung-il
Typ série: 4 volume
Počet stran: 29

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x