Hahaha, lehce tvrdé překvapení :DD. Ano, omlouvám se, hlavně GiGimu, trochu jsem si chtěl pohrát a houpat, znáte mě :), takže jsem nic neřekl a nechal si to takhle jako překvapení, ano Half-Life 2: Episode Two mi jede!!!! A já si ani po pouhých snad pěti minutách si nemůžu odpustit pár slov.

Hodně jsem si užil než se mi podařilo druhý díl rozchodit, doufám, že mi bude chodit od teď korektně a že už mě nečekají nějaká překvapení, asi dvě hodiny odnesly než jsem to dal konečně dohromady. Jinak kvůli Halfu jsem utrpěl velku ztrátu/ztráty – blíží se mi FUP, jak už jsem psal – musel jsem smazat několik filmů na zrecenzování, pár Lostů a WoW. Ale myslím si, že to přeci jenom stálo za to, už po pár chvilkách ve hře.

Half-Life 2 mám prostě rád moc, i když jsem o něm moc nenapsal, byl jsem hodně na nervy, když jsem si objednal originálku Halfa a čekal v období po Vánocích než mi dotyčná pecka přijde a pak nezapomenu na ty chvíle s Halfem prožité, hlavně Silvestr navždy bude spojen s Halfem. Následovala Episode One a dalších pár pěkných chvil a teď tu máme novinku Episode Two, hodně jsem se bál, že mi hra nepůjde a už jsem to vzdával, doufám, že jsem se v tom nespletl a že mi to půjde alespoň tak jako doteď. První video, které máte úplně dole je skvělé a já si říkal konečně, tohle je prostě bomba, nvm proč je to tak super, možná tím, že to je jako film, prostě je to Half-Life! Jinak je to asi náročnější než Episode One, ale rozjedete to snad na každým PC, se podívejte na mě, rozjel jsem to, to musí rozjet teda každý! Jo jasně, že mám DX8 nastavený, ale i tak se mi zdá grafika parádní, holt nejsem zmlsaný :D. Akorát jsem si dal větší rozlišení a věci na medium a je to skvěle plynulé, už si s tím asi hrát víc nebudu, takhle mi to vyhovuje a zase si to nechci rozes*at. Jinak ale si užívám – možná to bylo taky tím, že jsem měl hodně věcí ve win a málo místa, ale než jsem se naloadnul do hry uběhlo několik minut :D. Ale tohle už bylo myslím i u Episode One, dá se to vydržet, prostě kvůli tomuhle se vydrží všechno, jinak hra samotná jede plynule.

Začátek naprostá bomba, to kouzlo na mě působí už od začátku, možná budu trochu spoilovat asi nvm, tak pozor :D. Vy se probouzíte opět ve vlaku jako na začátku klasickýho Halfa dvojky, ale teď je to jiný vlak (kua musím to dohrát aspoň 2x :D). Probouzíte se otřesen, kde to jste, jen víte, že se musíte rychle dostat z tohoto vlaku, jinak dopadnete špatně, pokračujete dál a objeví se před vámi samotný anděl – Alyx, kua já jsem se málem rozbrečel, když jsem jí viděl :D, achjo to zase bude zážitků, hned je vidět v čem tkví Half, prostě to prožíváte, Alyx vám pomůže ven a jdeme pryč, podívejte se, co je z Citadely, ale pozor! Je po mostu a my pokračujeme dál…

Takže dojmy zatím absolutně fenomenální, doufám, že mi to zůstane, nenastanou problémy, já tuhle věc dohraju a možná i přinesu recenzi, třeba se i vrátím opět k základu a časem dopíšu recku i na Episode One a klasickýho Halfa… možná někdy i na jedničku :D. Doufám teda, že o víkend se najde čas zavítat do Half-Life. A ještě jednou se omlouvám :D.

A video, které stojí za to! Bez spoilů… /pokud jste hráli předchozí díl/y :D/

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x