Ministr Heller je společně s dcerou unesen teroristy, tato skutečnost nutí Jacka přesvědčit Driscollovou, aby ho dočasně zasvětila do všech věcí v PTO a dala mu možnost jít do akce. Ta je proti, protože cítí k Jackovi averzi, ale Jack má alibi díky Chloé. Driscollová je přesvědčena, i když má Jack trochu svázané ruce a vrhá se zpět do tvrdé akce a čeká ho krutá realita.

Vlastně je to pořád to samé, co předváděla 24ka už v předchozích sezónách v bledě modrém, mohl by určitě jistě někdo říct, ale já pořád nemůžu, pořád se skvěle bavím. Jinak už zase tím žiju, vzpomněl jsem si na starší některé události a všechno se mi pomalu vrací, prostě si 24ku užívám, sleduju, hltám a hle díl je za mnou. Jakmile dopíšu tento verdikt, tak jdu ještě na jeden díl, pak si zase chvíli počkám 🙂 + se musím věnovat také jiným seriálům. Dozvíme se víc o profilu teroristů a alespoň jeden z nich – hádejte kdo, je mi sympatický, prostě to dělá z donucení svého otce. Situace se v tomto díle opět vyhrotila a jedné ztráty je mi docela líto, lol tak brzo a už tu máme pěkný řádek mrtvol, i když byl tohle tak trochu parchant, tak je mi ho líto. No Jack no, musí :). Ministr obrany je taky sympaťák, už dost slov, chci jít dál :D. Dám zase desítku, bylo to ještě lepší jak minule, jinak příště už to teda budu hodnotit více kriticky, ale to stále neznamená, že by příští díl nemohl dostat desítku… Takže jsem zvládnul aspoň jednu recku na 24ku hodit.

INFO

Oficiální stránka: http://fox.com/24/
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series)
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/69584-24-hodin-24/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0285331/

Název dílu: 24 S4Ep2/Day 4: 8:00 a.m. – 9:00 a.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x