Heller je ve vážném ohrožení, tři hodiny mu tak nějak zbývají než dojde k “soudnímu řízení”. Prezident USA svolává schůzku, Jack pokračuje v pronásledování a pokračuje na své triko, Driscollová je bez sebe, naštěstí má Jack důvěru Chloe.

OMG! Ono to prostě musí být díl od dílu lepší a lepší a tohle bylo prostě naprosto skvělý, to musím ocenit opět desítkou, je mi líto. Jinak musím také poděkovat těm, co se starali o tento rip seriálu, je opravdu vidět kvalita, čisté a perfektní. Musím zase jen chválit, bylo to o nervy, super, skvělá práce kamery a ten konec :). Jinak ta nová, co přišla do PTO mi přijde jako pěkná svině a něco určitě poku*ví, chudák Chloe :(, jinak je fakt da best z PTO. Matka Behrooze je pěkná daughter of bi*ch. Bellinda je kus :), docela tuším, co se bude s ní dít. Prostě je to pořád hodně zajímavý, další mrtvolky a kua já chci další díl a nemám :D.

INFO

Oficiální stránka: http://fox.com/24/
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series)
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/69584-24-hodin-24/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0285331/

Název dílu: 24 S4Ep3/Day 4: 9:00 a.m. – 10:00 a.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x