Jack musí podniknout akci, aby mohl získat přenos ze satelitu od Chloe, která potřebuje více času. Nakonec to provede riskantním způsobem. Jenže Chloe je sledována, co teď? Čas není a je otázkou času, kdy i na Jacka dojde.

10 a hotovo prostě, já vím, že to takhle lehce nepůjde odbýt. Ale jak se, co nejlíp vyjádřit. Hltám to plnými doušky, strašně se mi to líbí, ne víc jak Prison Break, to ne, tohle je něco jiného, ale mám to rád prostě a bavím se, tak to jinak nejde a já nemůžu dát horší hodnocení než-li 10, protože nevidím chybu, kvůli které bych dal něco jiného, to neznamená, že je seriál bez much, to rozhodně ne, ale prostě se bavím, i tak je to pouze interpretace mého názoru, ať už s tím souhlasíte či ne. Hodně napínavý díl opět s překvapivým koncem, hodně to odnesla Chloe a co teprve Behrooz, mg. Jinak Bauer rulez a Driscollová mě se*e, i když… Jo a do Hellera bych to fakt neřekl, dobře si je tam podal. Hodně se mi líbila akcička na benzínce, jo jo, tak to je, proč se vám 24ka nelíbí? 🙂 Achjo a zase čekat na další díly, tentokrát mě čeká sousto tří dílů :D. Jinak btw., je to fakt výhoda ty recky mít takhle připravený už ve Wordu :P. Akorát je upravit no, jinak zítra vám sem (pokud bude možnost) už hodím recku na jiný seriál taky.

INFO

Oficiální stránka: http://fox.com/24/
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html

Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/24_(TV_series)
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/69584-24-hodin-24/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0285331/

Název dílu: 24 S4Ep4/Day 4 10:00 a.m. – 11:00 a.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: 10/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x