Koukám, že jak nehýbám s 24kou normálně, tak jsem nehnul ani tady, při tom už mám dávno 4.sezónu za sebou a recky napsané, no doplníme to :). Jinak mám i pár informací, podle fan stránky o 24ce by se měla totiž 24ka objevit na Nově, pro mě je to docela na prd xD teď (stejně to budou dávat o půlnoci a dabing už je pro mě nesnesitelný, i když Trojan je geniální jako Bauer, nvm jestli se budu dívat, vážně ne), protože budou (prý) dávat 4. a 5. sezónu, takže to je fakt na nic, ale aspoň něco. Jinak do sedmé sezóny bych měl dát zbytek pátý a šestou a klidně i předchozí 4 kvůli paměti, uvidíme, 24 mánie je zpátky! A teď už k dílu.

Habib je z toho prozatím venku, Jack se alespoň dozvídá, že pracoval ve firmě, ve které se vyvíjel doličný ovladač. Jack se tam ihned vydává a sebou bere Rainese. Driscollová je úplně mimo, kdo by nebyl z toho, co se stalo její dceři. Tony se stává dočasným řídícím v PTO a Jack doráží do budovy McLennen-Forster.

Jo, tak tentokrát Tony rulez na plný čáře a ten konec :D, rozhodně nemá radost ale z toho, jak dopadl a dopadne, joo to bude konflíktek :D. Driscollovou jsem tentokrát hodně litoval :(. Jak zjistíme tak hrozba teroristů ještě není konečná, ale Marwan to už má spočítaný. Ve firmě pěkný svině, doufám, že za to budou pořádně platit, protože to je opravdu svinstvo, myslím si, že ale zůstanou stejně s prázdnou, protože Paul není Jack. Jo, ono snad budu vynechávat vůbec recenze, no to neudělám, protože mě to baví :P. Ale 24ka prostě nepotřebuje slov, skvěle jako vždy. Jo a dozvěděl jsem se nepěkný spoiler o čtvrté sezóně o informatiku z netu, ale to je moje blbost :D, každopádně to tím nic neovlivní, já vyčkávám, sleduju hodiny a těším se na další díl, btw. jsme v půlce sezóny :).


INFO

Oficiální stránka
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html
Wikipedia
ČSFD
IMDb

Název dílu: 24 S4Ep12/Day 4 6:00 p.m. – 7:00 p.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: NEHODNOCENO (z jistých důvodů)

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x