Air Force One down a je to pravda, všichni jsou z toho v šoku a je to vidět ve tvářích, hlavně v PTO, je prezident naživu? Víceprezident Logan už se musí přichystat na převzetí úřadu, na místě pádu letadla už je záchranná jednotka… prezident žije. Alespoň něco, jenže je tu další problém a veliký. Marwan je stále na svobodě a je tu takový kufřík, který obsahuje kódy o umístění jaderného arzenálu a pokud se ho zmocní Marwan… Jack se musí vydat tento kufřík najít, naštěstí je poblíž kempující pár, kterým kufr ještě hodně zamíchá s budoucím životem.

4. sezóna mě neskutečně a pořád baví, ale přeci jenom už toužím po té pětce, na druhou stranu se zase nechci se čtvrtou loučit, pěkný kompromis. Jinak určitě jste poznali T.J. Thyna z Bones :), který si v tomto dílu zahrál docela podstatnou roli. Došlo i na konfrontaci mezi Tonym a Billem, pro Tonyho vysvitla zase malá záře naděje. Jinak z novýho prezidenta opravdu nemám dobrý pocit. Uvidíme dál. (*76114 :P).

Oficiální stránka
Fan cz stránky: http://24.serial4u.cz/
http://www.24.xf.cz/
http://24fan.wz.cz/main.html
Wikipedia
ČSFD
IMDb

Název dílu: 24 S4Ep17/Day 4 11:00 p.m. – 12:00 a.m.
Žánr: Akční/Thriller/Drama
Premiéra: 2005
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard, Dennis Haysbert, Elisha Cuthbert, Kim Raver, Alberta Watson, William Devane…
Režie: Winrich Kolbe, Ian Toynton, Bryan Spicer, Ken Girotti, Jon Cassar…

HODNOCENÍ EPIZODY: NEHODNOCENO (z jistých důvodů)

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x