THE SIMPSONS MINIRECENZE, 1. SEZÓNA, DÍLY 6-10

ODKAZY
http://www.simpsonovi-online.cz/
http://www.thesimpsons.com/index.html
http://www.simpsonovi.net/
http://simpsonovi.comics.cz/
http://thesimpsons.cz/

WIKIPEDIA
ČSFD
IMDb

Díl 6. – Smutná Líza (Moaning Lisa)

Začíná další den ve Springfieldu a Líza poněkud smutná se dívá na sebe do zrcadla, Homer nemůže najít klíče a Líza se nějak pořád nemůže dostat ze špatné nálady a dokonce i dostane poznámku. Jak jí jenom pomoct, rodina jí moc nepomůže, jedině že by Marge? Nebo Krvavá dáseň?…

Takový lehce emo díl, který vám moc náladu nezlepší :). Od Simpsonů to chce hlavně humor a zábavu, tady jsem to moc neviděl. Rozhodně to nebyl špatný díl, zkrátka takováhle je Líza. A Krvavá dáseň se taky nedá zapomenout. Ale nad 6 nepůjdu.

Hodnocení: 6/10

Díl 7. – Volání přírody (The Call of the Simpsons)

Ned má novou káru a Homer se nechce nechat zahanbit a proto s rodinou vyráží si nějaký ten auťák koupit. Nové rodince se barák na kolech líbí, ale následuje prověření Homerova účtu a… Něco si ale rodina pořídí a hned vyráží do přírody a jak to dopadne?

Tohle je pro mě fakt klasika, nvm proč, on možná ani ten díl tak dobrý není. Ale pamatuju si, jak jsem ho jako malý měl hrozně rád. Tohle je deset, znám ho nazpaměť apod.

Hodnocení: 10/10

Díl 8. – Mluvící hlava (The Telltale Head)

Ocitáme se v současnosti, kdy Homer s Bartem utíká před davem občanů Springfieldu a proč? Vraťme se do minulosti, kdy se Bart snaží se zavděčit svým novým kamarádům, kteří jsou ale pěkní grázlíci. Ty o něm později pronesou, že je milovník Jebediaha Springfielda, zakladetele města a Bart to rozhodně tak nenechá.

Díl opět patřící hodně Bartovi, tenhle díl jsem si ani moc nepamatoval. Líbila se mi scéna v kostele a stealth prvky :). Dám sedmičku.

Hodnocení: 7/10

Díl 9. – Ve víru vášně (Life on the Fast Lane)

Bart a Líza připravují slavnostní snídani pro mámu, ano Marge má narozeniny. Homer samozřejmě zapomněl a musí rychle sehnat dárek. Bowlingová koule, Marge chce dokázat Homerovi, že už jí tohle nebaví a rozhodne se začít opravdu docházet na bowling a tam potká Jacquese.

Další pro mě velká nostalgie, tenhle díl mám taky dost rád, 9.

Hodnocení: 9/10

Díl 10. – A s Maggie jsou tři (And Maggie Makes Three) (patří do 6. sezóny!)

Rodinka vysedává u televize, jen Marge se to nelíbí. A proto je čas na povídání si. Rodinka si vezme k sobě rodinné album a dojde to až na Maggie a my se dozvíme, jak jí má vlastně Homer rád, že vlastně vůbec nemusela existovat a spoustu dalších věcí. Homer změnil zaměstnání kvůli jedné nehodě při zaměstnání a pracoval na bowlingu, jenže při jedné noci to nedopadne dobře a Marge je těhotná…

Další mistake na Simpsonovi-online, nevadí no, takže tady se jedná o díl 13. ze 6. sezóny. Lol? Docela povedený díl za 8, nejlepší byl samozřejmě Burns a bongo hlava, rofl XD.

Hodnocení: 8/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x