INFO

Oficiální stránka
http://www.fox.com/prisonbreak/
Ostatní stránky: http://www.prisonbreakmanhunt.com/
http://www.prison-break.cz/
Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Prison_Break
ČSFD: http://www.csfd.cz/film/221060-utek-z-vezeni-prison-break/
IMDb: http://www.imdb.com/title/tt0455275/

A je to v p*deli. Situace se opakuje, po Lincovi a Mikovi jde celý stát a nejen on, jsou jich plné zprávy, navíc jsou obklíčení v hotelu a řeší, jak uniknout. Jenom Self se může strhat smíchy. Je tu ale jedna možnost úniku. Generál je z toho všeho taky velice nadšený a posílá T-Baga do akce, kterou odmítá. Alex dojde pro Sáru a zjišťuje, že Christina utekla, vyjednává prodej Scylly a dává podnět k válce. Ještě je šance a ta se taky povede, ale za jakou cenu.

Hehe, začíná to nanovo. Musím uznat, že dělat si základy pro další sezóny jde tvůrcům velice dobře, jen teď se bojím, aby se to se spěchem neukončilo, protože tohle je velký “otvírák”. Well, mají na to 4 epizody. Pátá už by ale opravdu zruinovala vše, už v této sezóně to dávno není to, co jsme zažívali v první. Dále bych se chtěl zmínit o tom, že ještě v žádném seriálu nebylo tak těžké si vytvářet sympatie k postavám. No, co se divit Christině, holt je to o penězích, ale jako tohle je fakt noční můra dětí, protože jako matka nepochodí ani po další chemické lobotomii z 16. epizody. Self mě dostal svým usmáním se prekérní situaci, ale na sympatiích jsem mu přidal, i když toho agenta byla škoda. Nakonec fakt není Generál ten nejhorší, ano je to děsná svině, ale někdo to dělat musí. Rozhodně na Christinu nemá. Ten blbec od policajtů chtěl slíznout všechnu smetanu, ale sám na Scofielda a Burrowse neměl, vyřešila to sice Společnost, ale i tak. Self nám odhalil svého velkého kostlivce ve skříni a můžeme si ho vyškrtnout ze seznamu, stejně tak Linca? To uvidíme příště. Tohle je zatím asi nejsložitější situace v celém seriálu. Zachraňovat Linca v první sezóně pro nic? Sára a dítě…. to je jasné, ale Linca je mi doopravdy líto, ale holt vidim to v tom, že umře, už od začátku jsem s tím tak nějak počítal a nebyl by to pro mě ani zas tak infarktový šok, ale Sára… Už od začátku očekávaný happy end nejde, nenosí se a zkrátka PB prodělal takovej facelifting,  že… Nevím co očekávat, vy ano? A hodnocení, možná se budete divit, ale je to devět.

A je to tu, dodělal jsem všechny recenze a jdeme na zlatý hřeb večera. Nakonec jsem si ho pěkně odložil až na nedělní pozdní odpoledne. Včera jsem to nějak nestíhal, ono přeci jenom to bylo 10 epizod, najím se, beru víno a jdu na to… Pořád se mi nechce, ale už takhle je velká hrozba spoilování + šokující výrazy u všech a já jsem velký fanoušek navíc. Takže víte, co máte očekávat od příštího postu, upřímně ani já to zas tak moc nevím. Obavy, ale i nadšení se smutkem… No, nebude to přeci definitivní konec.

HODNOCENÍ: 9/10

Prison Break SO4Ep20 | Cowboys & Indians

Žánr: Drama/Thriller/Krimi/Dobrodružný
Premiéra: 2009
Délka dílu: 45 minut
Natočeno: USA
Hrají: Dominic Purcell, Wentworth Miller, William Fichtner, Amaury Nolasco, Sarah Wayne Callies, Robert Knepper, Michael Rapaport, Jodi Lyn O’Keefe, Leon Russom…
Režie: Paul T. Scheuring, Bobby Roth, Dwight H. Little, Robert Mandel, Brett Ratner, Brad Turner, Michael W. Watkins, Sanford Bookstaver…

Sdílej:
2
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x