Tři pražští namachrovaní kluci si chtějí tohle léto pořádně užít. Společně, někde daleko a s holkama, kteří je prostě už musí připravit o panictví i kdyby na houbovou omáčku nebylo. (stupidní přirovnání, ale k tomuto filmu sedí, věřte mi) Do toho vlezou jednomu kamarádovi problémy, které se ale vyřeší útěkem. Všechno tedy může začít, brzy se naskytne příležitost v podobě statku na vesnici a pořádné rodeo.

Ani nevím, proč jsem se na tohle díval. Zřejmě asi kvůli Šárce, ale to by asi bylo lepší si vyhledat nějaké články z Blesku. I když mě třeba něco podobného jako Pusinky příjemně překvapilo a pobavilo. Tohle je prostě katastrofa a nefalšovaný trash, ať se na to podívám z jakéhokoli úhlu, nudný obal se z této brakové vrstvy nesmyje. Dlouho se mi nestalo, že by mi bylo z filmu i trapně. Je jasné na koho tento film cílí, no možná ani to ne. I když puberťákům se to asi líbit bude. Jen tak mimochodem, pokud se těšíte, že uvidíte to, co čekáte – tedy odhalená ženská těla, nebo ňadra a pussynku Šárky Vaňkové, tak rychle dejte zpátečku a začněte stahovat poslední Barely Legal v HD, budete mnohem více spokojenější. Nejhorší je, že tento film je prostě zbytečný, ne – dá se na něj koukat a celkem se nebudete ani moc vztekat, ale je to zbytečnost.

Když se na to podívám jako na snahu parodizovat, nebo zprostředkovat život pražských zbohatlých pubescentů z řad většiny lidí, tak se to dá ještě pochopit, ale mám takový pocit, že se tento film bral vážně. Máme tu partu 3 kluků, kteří jsou za prvé nesympatičtí, za druhé neumí hrát a za třetí trapné. Chápu, že takové machrování, popichování a vůbec taková mládež, se kterou se setkáváme denně, celkem úspěšně odráží realitu, ale tohle je až moc šroubovité. Rozhodně bych ale nechtěl být součástí takovéto party, jedině tak konta jejich rodičů. Věřím, že pro řadu puberťáků tahle partička bude jejich předobrazem a že se takhle chová každý druhý.

Všechno předkládá na stříbrném táce prvních deset minut, které jsou k uzoufání trapné a stupidní a navíc je to nepřirozeně zahrané až jsem měl sto chutí se na to vybodnout, ale že jsem byl unavený a trochu otupělý alkoholem, pokračoval jsem v tom. Ale to není nic oproti celému filmu, scénář a dialogy jsou stupidní, jestli to vůbec nějaký scénář má. Vše už máte vypsané v názvu filmu a to všechno bude korunovat závěrečné vyvrcholení, které je spíš k pláči než k smíchu a je pravda, že takhle debilně jsem to zakončit teda nečekal a to musím ohodnotit aspoň jedním bodem. Šárka už tohle všechno neutáhne, je tedy pravda, že bych z ní a z celého filmu byl mnohem víc odvařenější v době, kdy se tato dívka objevila na obrazovkách. Jako mladý pubescent jsem byl taky blíž partičce z filmu a o Šárce jsme se dlouho bavili, ale to přejde a na Šárku se zapomene a v tomhle filmu už nezaujme na ní vůbec nic a taky vy dospíváte. Navíc ani nezazpívá a upřímně to není herečka. Film se snaží zaujmout i animovanými rádoby vtipnými scénami a jediné zajímavé bylo z filmu asi jen vidět již zesnulou Milenu Dvorskou.

Takže trapné, blbé a zbytečné a s nulovou zábavností, čehož by měla komedie obsahovat nejvíc a nepomůže tomu ani kupa “celebrit”. Když už něco takového, tak radši dejte přednost něžnějšímu pohlaví v Pusinkách, které aspoň nějaký scénář mají. Na druhou stranu něco jako katastrofu roku vyhlásit budu muset, i když na to je ještě času dost :D.

Hodnocení: 1/10

Panic je nanic|Virginity Sucks

ODKAZY
ČSFD
IMDB

Žánr: Komedie
Premiéra: 2005
Délka filmu: 96 minut
Natočeno: Česká republika
Hrají: Šárka Vaňková, David Vobořil, Michal Hruška, Tomáš Žatečka, Ivana Korolová, Milena Dvorská

Režie: Ivo Macharáček

HODNOCENÍ: 1/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x