Desire Vol 1 – In the Subway

Člověk má tady v liště Manga Reader a vůbec ho nepoužívá, pak ho zaskočí, že jistá stránka ukončila svůj provoz, no naštěstí alternativ a i lepších je ještě dost. Tak to zkusíme, v online seznamu jsem hrabal a hrabal až mě zaujala manga Desire a její povedená kresba. Kdo by od toho čekal něco jiného než nějaké to ecchi, tak… má smůlu. Další prasárna, kdy si svobodný mládenec na Macu vytvoří svou vysněnou playmate a pak jí zahlédne naproti přes okno… Je to ona, jak je možné, že je jí tak podobná? Těžko ale zatím rozeznáme, co je realita a co není, protože tu kuřbu v metru tak nějak Takashimu nežeru, ale ten papírek už o něčem svědčí. No, uvidíme :D.

7/10

Desire Vol 1 – Mania

Takashi už snad nesní a musí vrátit kalhotky, který vypadají, že jsou pravý. Do klubu se mu zrovna moc nechce a co teprve, kdyby dopředu věděl, co ho s Rikako čeká. Tak to je paráda! Hlavně za to může vynikající kresba, pěkně se to rozjelo. Klub JP se povedl a byl jsem mile překvapen, že nás kromě toho ecchi čeká i skoro hollywoodská akce. I am your mania!

9/10

Desire Vol 1 – Partner

Probuzení asi nebylo jedno z nejlepších, ale ta akce za to stála, chce to adrenalin, no ne? Takashi má odjet na dost dlouhou dobu do San Francisca, ale co jeho mánie? Co takhle další hráče? A bude jich víc než jeden. Zamotala se mi hlava víc jak Takashimu, to jsou dobytkové a Rikako je ku*va, tak a je to :D. Jinak dobrý a doporučuju číst mangu s Manga Readerem – je to s u p e r!

8/10

Desire Vol 1 – Another Girl

Takashi si už uvědomuje, že takhle snadný to s nalezením ideální ženy nebude, takže zbejvá se odebrat zpátky k MACu a vyrazit na cestu do San Francisca. Nějak se nám to moc zamotává, mám v tom bordel, ale kresba je pořád top. Stejně se mi tak líbí dávkování různých lokací. Ono neni sranda pořád vymejšlet něco nového a ještě kreslit. Snad se dozvíme, co vlastně ty dvě holky chtějí a proč dělají to, co dělají.

8/10

Desire Vol 1 – Secretary

Já fakt z toho přestávám bejt moudrej, ale zase tu máme Takashiho a ten už se naplno věnuje svému chtíči, a tak tu máme novou sekretářku, výlet do fitness centra a akcičku v sauně. No a co Rikako? A to všechno kvůli jedný blbý voňavce. A sekretářka je vážně charming :).

8/10

Desire Vol 1 – Main Dish

Máme tu první firemní večírek a Rikako je zpátky! A bohužel se mi zdá, že to je skutečně běhna. Je jasný, že by Fujimu slušila neteř šéfika, ale! Čas pro společnou večeři a vyjasnění si některých věcí, tak kdo zatraceně zastavil to letadlo? A na závěr si myslím, že ten hlavní chod nám osvětlil stejně dost věcí….

8/10

Desire Vol 1 – Reiko

Tady nějak zvláštně navazujeme bez názvu shotu a dokonce i chybí cover, no nic. Fuji vyráží tedy strávit společný večer s novou přítelkyní Reiko (25 let). Jejich idylku, ale naruší Fujiho starý známý. Takže jsme bez sexu… Aspoň teda po telefonu, ale to bude vézt k poněkud kuriózní situaci :D.

9/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x