Včera jsem chtěl jít původně zase lotřit do LOTRA, ale nějak mi to pak už nevyšlo, a tak jsem si aspoň pustil další horrůrek a to tentokrát opravdovou novinku, která se neobjeví ani v kinech, což je možná i dobře. Jedná se o pokračování celkem povedeného horroru Zrcadla s Kieferem Sutherlandem (Jack Bauer), který tomu přidal na koukatelnosti. Dvojka už zkrátka vaří z vody a ničím nepřekvapí a oproti jedničce je to vážně slabota a vesměs je to to to samý v bleděmodrym a v horšim balení. Sice to taky není nějaká blbost, ale zároveň to ničím nenadchne. Tohle by nevyzved navíc ani Kiefer. Nick Stahl sice není tak úplně špatný, ale Kiefer to není. Příběh je zkrátka celkem stupidní, i když možná ke konci se snaží být něčím víc, tak to stejně dopadne jako vždycky. Přitom začátek filmu zase tomu nenasvědčoval, ale bohužel! A navíc je to už pěkně sci-fi a sežrání zrcadlem se mi zrovna vůbec nelíbilo… Já jsem vlastně zapomněl, jak jsem se měl díky jedničce bát zrcadel :D.

Příběh je tedy hloupý, tak proč se na to vlastně dívat? Tak je to prostě taková oddechovka na večer, dokonce jsem se i párkrát leknul a zamrazilo mě v zádech a škubal jsem sebou, nějak jsem byl asi zase v náladě na vystrašení. Objeví se tu i fakt jedna skvělá scéna, sice to pak působilo trošku prvoplánově, ale první dojem to na mně zanechalo dobrý. Jen tak mimochodem, proč ve skoro každym filmu musí bejt nějaká nahotinka, nebo sex? Ne, že by mi to vadilo, ale je to už nějakej trend, bez kterýho by byl film rovnou k odepsání. Máme ji samozřejmě i tady – ve sprše. Akorát to po tý scéně bych nechtěl uklízet…

Takže skouknout jen, když už nemáte na co koukat, jste fanoušky horrorů a uvítáte každý aspoň trochu lepší snímek. Ti, co viděli jedničku, ať se rozhodnou sami, jestli to potřebují vidět znovu. Jen tak tak se to u mě vyšplhá na průměr, ale fakt jen o kousek. Škoda toho nepovedeného závěru.

5/10

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x