Rozhodl jsem se, že se pustím do další kultovky, aby to bylo trošku variabilnější a hádejte jaké, no jasně. TWD. Jestli si vzpomínáte, tak jsem už jednou (sedm let, to je strašný) na TWD recenzi psal, ale čas plynul, plynul a snad poprvé v dějinách blogu si dáme recenzi ještě jednou.

Čtu úplně jinou verzi než jsem četl tehdá, i když je taky černobílá, což je asi normální, holt zvyk je železná košile. Tenhle díl čtu z Humble Bundle, který kromě samotného komixu obsahuje i náhled nějakého jiného, ale k tomu se dostaneme. S očekáváním páté sezóny seriálového TWD je, myslím si, už i tak ten nejvyšší čas se na to vrhnout, snad se mi to nebude tlouct s Fables.

Celkem rozdílné xichty oproti seriálu, co? Pořád mějte na vědomí, že tohle je TWD – ten pravej! Tyhle xichty si zafixujte. Začínáme ještě “v třetihorách” před tím než zombíci dorazili, ale již na druhé straně se dostaneme s Rickem tam, kde to už znáte. Taky paráda, co? Už taky přicházíte těm komixům na chuť? (to je spíš poznámka pro sebe) Pořád mě ale něco nutí číst zprava doleva, ten Megabite (4ever Megabite, sry Virgil) mě fakt tak zblbnul, že já neumím číst komixy a knížky! Kvůli němu :).

Sice se moc toho nenamluví, ale za to se to rozjede rychlostí blesku a ve velkém stylu. Rickův útěk byl dost na nože, kór když walkery ještě nezná. Připadám si jako včera, když jsem sledoval první Resident Evil. Emoce, prázdnota, zoufalství a galantní Rick… jasná devět. Nezapomeňte si přečíst slovo od Roberta Kirkmana, kdyby tak věděl, co to vlastně odstartoval.

A Cloudfall? To chci, asi víte proč… pokud tento chapter máte z HB rovněž. Taky mě tak nějak napadlo, že jsem tu recenzi nenapsal vůbec špatně, asi se budu muset zase učit, nebo se vám líbí spíš nový L-Hell? Já říkal, že to bude “jinak”. A navíc, proč něco psát o příběhu, když ho zná už každý. Jo a ten problém s tím čtením… jak vidíte, už jsem měl tehdá.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x