Je čas to začít pomalu rozjíždět na co největší obrátky. Ověřil jsem si již ten fakt, že to jde, že to prostě funguje, do detailu se vypisovat nebudu, ale tohle je snad konečně ten krok tím správným směrem. Čekejte i větší variabilitu, takže jedem. Dneska čekejte alespoň 6 příspěvků… hezky za zvuků Chicane se mi vrací “stará” síla, takhle to tady bude vypadat po revoluci! Však dost legrace, to víte, že to bude všechno jinak.

V práci jsem se rozhodl, že bych si mohl přečíst nějaký ten komix, ale to neznamená, že bych neměl v práci, co dělat, to si rozhodně nemyslete! No, ale prostě jsem měl volnou chvilku a tu jsem se rozhodl vyplnit… Zabrouzdal jsem do Googlu a napsal jsem “adult comix”, s tím, že si přečtu nějakou “mob story”. Jenže, jak to tak bývá, většinou skončíte tak, že se budete zaobírat něčím naprosto odlišným.

Jako první mi vyběhl odkaz na stránku s názvem Zizki. Tady jsem si vybral komix s názvem Thing a vrhl se do čtení. No, jasně už při vašem zvědavém kliknutí na tyto stránky vám bude hned jasné, jaké dospělé komixy tu najdete. Thing je takový “mangovský oneshot”, o kterém jde jenom o to jedno. O to vás pořádně zabavit, možná i vzrušit neprvoplánovými čuňačinkami a to se docela i povedlo.

To takhle zavítáte do sado maso koutečku, kde se dvě nymfomanky rozhodnou procestovat svět za 80 dní, což by nebylo možná až tak moc nenormální, kdyby se k tomu nerozhodli to podniknout úplně nahé. Tedy, ne tak úplně, ale buďte si jistí, že to bude mít za následek slet divokých událostí, na “Věc” a její paní čekají krásné zážitky…

Co byste taky čekali od toho, kdybyste takhle lezli do míst, kde po normální civilizaci ani památky, co by s vámi asi udělali. Kór s takovýma sličnýma děvčatama. Cesta proto bude tvrdá! Lemovaná potoky semene a bolavých zadků, možná si natočíme i něco na památku a hlavně bacha na lákavá a zdánlivě opuštěná exotická místa.

Thing je fakt fajn, připomínalo mi to zlaté časy nevinnosti u Treasure Chests. Kresba je fajn a ono vůbec to, co má splnit za účel, splní. Lidi jsou zjetí, takže až potkáte tyhle děvčata na Václaváku – protáhněte jim dirky!

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x