No a je to, ani to nebolelo. 1.9. nechť je pamatováno jako den odhalení toho největšího soukromí celebrit a důkaz, že cloud není tak úplně dobrý pro vaše fotky a videa. Hovno, první školní den. Náhodou, je to hezký dárek k ne moc veselému dni. Je vidět, že negativní reklama má prostě sílu a obrovskou. Pamatujete, jak tehdá Nova zveřejnila zprávu, že někdo natočil v kinech Simpsony? A jak najednou stoupla vlna stahování? Anebo ze skoro identického soudku, i když se nejednalo o celebrity. Únik soukromých fotek z Líbímseti? Tak takováhle práce se od hackerů očekává, žádné znepříjemňování životů v podobě nedostupnosti několika stránek, PS Store a další. Něco, z čeho budou mít lidi užitek (požitek) a že mu (jim) to netrvalo hned.

Nemuseli jste se ani pohybovat mezi “geeky”, zde Blesk a zde třeba Živě. The Fappening jel v top žebříčků nejstahovanějšího porna. Je to paradoxní, ale tak to je, tohle musí vidět každý, i kdyby vás to ani moc nezajímalo. Ale jména jako Kirsten Dunst, Jennifer Lawrence, Kate Upton mají velkou váhu i u nás a kdo by je nechtěl konečně vidět v celé své kráse? I když to řada lidí odsuzuje, soucítí s celebritami, tak každý se podíval. Tak to prostě je, není co řešit. Navíc si většina myslí, že je to “fake” a on asi v několika případech i je, ale někde si myslím to fake moc nebude, u Kate Upton tomu třeba nevěřím.

Holt dneska si člověk nemůže být jistý jestli vůbec umřel. Kate je taky ze všech dosud představených celebrit zřejmě nejlahodnější, protože tady toho uvidíte dost a ne jen velice hezká prsa jako u Jennifer Lawrence – proč to vlastně neukázala už sama, vyhnula by se pak takovým průserům. Když ono je to fakt těžké, neříkám, že vám takovýhle fotky taky nezabloudí do Dropboxů a iCloudů, ale kdyby člověk trochu chtěl, tak to dokáže eliminovat. Problém je, že i mně se stává, že do Dropboxu lezou i věci, kterými jsem si byl jistý, že jsem smazal. Tak to prostě je a je dost možné, že ani v dnešní době tyhle celebritky ani neví, jak se s tím vlastně operuje. Stačí si navolit tuhle funkci ve smartphonu a je to hned. Samozřejmě, že to je problém a pro “postižené” asi ne moc malý, ale to přejde. I pro ně je to reklama jako prase a vesměs jenom s pozitivními následky. Já jsem si takhle třeba Jennifer oblíbil ještě víc.  Jen škoda, že těch profláklejších není víc…  Tohle bude mít ještě dozvuk, ale ať to není moc přehnané. Jen tak mimochodem, to “fappening” se mi nějak nedostavilo. To radši volím něco z XHamstera :-).

Zřejmě se druhého Fappeningu asi už nedočkáme. Je zarážející, že za tím vším stál údajně 15letý kluk. Všímejte si také, že bublina rychle splaskla a nikdo už o tomhle úniku ani neví… snad se příště podaří ukořistit i “známější” “celebrity” třeba i z našich českých luhů a hájů.

Sdílej:
0
Rádi bychom slyšeli váš názor, prosím komentujte.x